Διασκέδασαν το κοινό της Μυτιλήνης η «Μαντάμ» και ο «Ζαμπέτας» στο Δημοτικό Θέατρο (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Το δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης και οι περίπου 200 θεατές ξεσηκώθηκαν με τα τραγούδια για κοντούς, καμένες από κοντό, "πολύ ωραίους", έχοντες και κατέχοντες ρετιρέ, για λαϊκά κορίτσια, για αγόρια με κοιλίτσα, για Καραγκιόζηδες και πολλά αλλά τέτοια χιουμοριστικά τραγουδια.…


Ο μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, με την Ανώτατη Ζαμπετικη και τον καλό του Φίλο γνωστό ηθοποιό Γεράσιμο Γενατα και την Μυρτώ Καμβυσίδη έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ξεσήκωσαν το κοινό της Μυτιλήνης.


Ο Γεράσιμος Γεννατάς  σε high spirits! . Ο εκφραστικός, πνευματώδης Γεράσιμος και ο καταιγιστικός αλλά τρυφερός Παντελής επί σκηνής δεν αφήναν τίποτα όρθιο.
Ήταν το απόλυτο κουαρτέτο εγχονδρών! Γέλια και τραγούδια έκαναν ντου από παντού.

Έχοντας στις αποσκευές του ο Γεράσιμος τις πολλές θεατρικές και τηλεοπτικές του επιτυχίες και ο Παντελής το σουξέ του φετινού χειμώνα «Madame» (σε δικούς του στίχους, ντουέτο με τον Πάνο Μουζουράκη), μας επιφύλασσαν ένα μουσικοθεατρικό live αναντάμ παπαντάμ με κορυφαίες λαϊκές και όχι μόνο επιτυχίες.
Στο δημοτικό θέατρο ζήσαμε κάτι ανάμεσα σε συναυλία, μουσικοθεατρική παράσταση και γλέντι.

Παρόντες εκτός από τον Αντιδήμαρχο πολιτισμού κ Αστυρακακη και ο Δήμαρχος Λέσβου γέλασε με την ψύχη του στις πρώτες θέσεις του θεάτρου που ίσως αυτή είναι και η τελευταία συναυλία που πάει σαν δήμαρχος.

Backing band «Ανωτάτη Ζαμπετική»
Ιδέα-κείμενα-σκηνοθεσία-τραγούδια παράστασης-μουσική επιμέλεια: Παντελής Αμπαζής

Συμμετείχαν οι Γεράσιμος Γένατας, Μυρτώ Καμβυσίδη

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ Start From Zero Productions


Το LesvosPost.com με την WEB TV του, βρέθηκε στο δημοτικό θέατρο και κατέγραψε αποκλειστικά τα καλύτερα πλάνα της βραδιάς…