Δημοτικό Συμβούλιο «Να παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές Λέσβου» (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

«Να παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές Λέσβου» αυτό αποφάσισαν ομόφωνα και εξέδωσαν το σχετικό ψήφισμα με κοινοποίηση σε όλους στην χθεσινή έκτακτη «διαφορετική» συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.


Κέρδισε η αποχή λοιπόν στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που διοργανώθηκε μετά από πρόταση του Δικτύου κοινοτήτων για την μη διάσπαση του Δήμου Λέσβου.

Στο δημοτικό συμβούλιο που με το ζόρι συμπληρώθηκαν 23..!! δημοτικοί σύμβουλοι για να είναι δημοτικό συμβούλιο και όχι συνέλευση, έλαμψαν με την απουσία τους όλοι οι Βουλευτές του νησιού μας, φορείς, αλλά και όλοι οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων εκτός του κ Πάλη. Με αυτό δείχνουν ποσό πολύ θέλουν να σπάσει ο δήμος, οι τοπικοί άρχοντες μας.

Να τονίσουμε ότι παρόλο που η είδηση του εκτάκτου δημοτικού συμβουλίου κοινοποιήθηκε σε όλα τα ΜΜΕ, δεν παραβρέθηκε κόσμος στο Θέατρο, σε αυτό ίσως έπαιξε ρολό ότι μερικά ΜΜΕ δεν το έβαλαν καθόλου, κάποιες ιστοσελίδες που το παίζουν υπέρ της διάσπασης του δήμου Λέσβου, ξέρετε για ποιους λέω πολύ καλά..!!

Μετά από μια 2ωρη συνεδρίαση και παρεμβάσεις πολλών δημοτικών συμβούλων, του δημάρχου, πολιτών και πρόεδρων χωριών, και ενώ η συνεδρίαση κατέληγε σε αδιέξοδο τελικός αποφάσισαν ομοφώνα να εκδώσουν ψήφισμα το οποίο θα κοινοποιηθεί σε περιφέρεια, ΑΔΑ, Βουλευτές, Υπουργό κ Αθανασίου, Πρωθυπουργό, Βουλή αλλά και στους επίσημους μέχρι τώρα υποψήφιους δημάρχους, το οποίο θα εξηγεί γιατί έγινε αυτή η συνεδρίαση αλλά και θα ζητεί τις παραιτήσεις των Βουλευτών αλλά και του υπουργού κ Αθανασίου.

Στα αξιοσημείωτα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι η δήλωση του Δημάρχου Λέσβου, ότι δεν θα ξανακατέβει στις εκλογές και θα κατέβει μόνο σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αν φτιαχτεί το περιβόητο ψηφοδέλτιο «ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟΣ» στο οποίο υπέρ σε αυτό τάχθηκε και ο κος Βατός, όλοι οι υπόλοιποι έκαναν την παλαβή..!!

Δεν μπορούμε να γράψουμε πάρα πολλά για το μπάχαλο που επικράτησε στην έκτακτη συνεδρίαση καθώς για άλλο λόγο ήμασταν εκεί και η πλειοψηφούσα παράταξη αλλά και ο δήμαρχος έκαναν απολογισμό της δημοτικής αρχής, χωρίς να θέσει προτάσεις για κινητοποιήσεις ενάντια στον Καλλικράτη.

Το LesvosPost.com ήταν το μοναδικό ΜΜΕ από ιστοσελίδες στο δημοτικό θέατρο… Γιατί το LesvosPost.com ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.





Δείτε πλάνα που κατέγραψε αποκλειστικά η κάμερα της LesvosPost.com WEB TV ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜBΟΥΛΙΟ ΛΕΣΒΟΥ