«ΜΑΤ».. και πλήθος κόσμου παρακολούθησαν την παρέλαση της 25η Μαρτίου στην Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη η παρέλαση της 25ης Μάρτιου.


Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου. Η παρέλαση κύλησε σε ήρεμο κλίμα χωρίς απρόοπτα.

Γύρω στις 12:10 ξεκίνησε η καθιερωμένη παρέλαση στην Προκυμαία της Μυτιλήνης στην οποία είχαν παραταχθεί πάνω από 500 άνδρες της αστυνομίας και του Λιμενικού προς αποφυγή ενδεχόμενων επεισοδίων, ενώ κάγκελα είχαν τοποθετηθεί γύρω αλλά και απέναντι από την εξέδρα των επισήμων.

Την παρέλαση άνοιξαν οι μαθητές και σύλλογοι από την Μυτιλήνη και ακολούθησαν πεζοπόρα τμήματα του Στρατού και τμήμα του Λιμενικού.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου που εκπροσώπησε την κυβέρνηση,  ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Η. Βερβερης, και όλοι σχεδόν οι επίσημοι φρόντισαν να χαιρετήσουν τους ανάπηρους πολέμου , που παρακολούθησαν την παρέλαση μόνοι τους, απέναντι ακριβώς από την εξέδρα των επισήμων.

Παρέστησαν επίσης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λέσβου Σπύρος Γαληνός, κος Ξυδας κ.α, επίσης και ο Δήμαρχος Λέσβου με τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου και δημοτικούς συμβούλους όπως και αντιδημάρχους, σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία της 98 ΑΔΤΕ, ο μητροπολίτης Μυτιλήνης κ Ιάκωβος,  κ.α


Αξίζει να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά στην προκυμαία Μυτιλήνης έκανε την εμφάνιση της από το πρωί σήμερα μια διμοιρία των ΜΑΤ με κλούβα, όπου φρουρούσαν στην αρχή της παρέλασης διαδηλωτές που ήταν έτοιμοι να εισέλθουν κατά την διάρκεια της παρέλασης με άγριες διαθέσεις..
Χάρις όμως τους πολλούς αστυνομικούς και την διμοιρία των ΜΑΤ τελικά δεν έγινε τίποτα.. Για πρώτη φορά βλέπουμε διμοιρία των ΜΑΤ σε παρέλαση στην Λέσβο.

·         Σημείωση: Όποιος θέλει τις φωτογραφίες η τα βίντεο χωρίς λογότυπο να επικοινωνήσει με το mail lesvospost@gmail.com , διατίθενται φυσικά χωρίς αμοιβή

      Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του LesvosPost.com WEB TV από την μαθητική, πολιτική και στρατιωτική παρέλαση αλλά και τις δηλώσεις των επισήμων.. Η μοναδική ιστοσελίδα της Λέσβου που κατέγραψε με δικό της υλικό τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25η Μαρτίου ήταν το LesvosPost.com… ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ




Μαθητική και πολιτική παρέλαση Μυτιλήνη 25η Μαρτίου ΄14



Στρατιωτική παρέλαση Μυτιλήνη 25η Μαρτίου ΄14



Δηλώσεις επισήμων παρέλαση Μυτιλήνη 25η Μαρτίου ΄14