Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο «BRAZILIAN Jiu-jitsu» στην Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο «BRAZILIAN Ju-jitsu» που πραγματοποιήθηκε στην Μυτιλήνη το Σαββατοκύριακο 22 Φεβρουαρίου και 23 Φεβρουαρίου με καλεσμένο τον CHRIS MARQUEZ (BLACK BELT BJJ).

Στο σεμινάριο δίδαξε την μάχη στο έδαφος από τα πρώτα της βήματα ο δάσκαλος Cristos Marquez της Gracie Barra Greece (Draculino Team Athens). Ενώ οι συμμέτοχες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς ξεπέρασαν τις 40. Στο διήμερο σεμινάριο το παρόν έδωσαν και αθλητές από την Χίο και την Αθήνα ενώ βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο νησί μας ο πρόεδρος της WKF Ελλάδας Γιώργος Περγιαλης όπου ήταν καλεσμένος του δάσκαλου της σχολής ΑΙΑΣ Μυτιλήνης Χρήστου Αλαφακη.

Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου το βράδυ του Σαββάτου 22-02-14 ο σύλλογος ΑΙΑΣ Μυτιλήνης έκοψε σε μια ωραία εκδήλωση την βασιλόπιτα του ενώ μαζί έκοψαν και την βασιλόπιτα της WKF Ελλάδας από τον πρόεδρο της Γιώργο Περγιαλη

Το σεμινάριο που ήταν 2 ημερών πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της σχολής DRACULINO TEAM ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ και ΑΙΑΣ Μυτιλήνης όπου είχε και την διοργάνωση.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ LesvosPost.com


Η LesvosPost WEB TV βρέθηκε την δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου στις εγκαταστάσεις της σχολής ΑΙΑΣ Μυτιλήνης και κατέγραψε πλάνα από τις οδηγίες που έδινε στους αθλητές ο δάσκαλος Cristos Marquez.