Πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας των δημοτών- Ξανά υποψήφιος ο Βουνάτσος;(ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα «ΜΕΓΑΛΟ» απολογισμό για την τριετία 2011-2013 έκανε ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνατσος κατά την κοπή της πίτας των Δημοτών που έγινε χθες το απόγευμα στο δημοτικό θέατρο.


Το φλουρί…

Να τονίσουμε ότι το φλουρί έπεσε ανάμεσα στα κομμάτια του Λιμενικού και της αστυνομίας. Ενώ έγινε κλήρωση για ένα κωσταντινάτο που κέρδισε πολίτης της Λέσβου. Κομμάτια κόπηκαν για πολλούς.. Καθώς ο καθένας από τούς θεατές έλεγε και ένα σύλλογο ότι να ναι και ο δήμαρχος έκοβε τα κομμάτια.

Ο πάντα ομιλητικός χειμαρρώδης δήμαρχος Βουνάτσος

Ο Δήμαρχος Λέσβου, στην εισήγησή του, κινήθηκε στους βασικούς τομείς αρμοδιοτήτων, κάνοντας αναφορά στην οικονομική κατάσταση και στην εφαρμογή του προγράμματος Δημοτικής δράσης, μέσω των υπηρεσιών του Δήμου, ενώ του απολογισμού προηγήθηκε η τοποθέτηση του κ. Βουνατσου σε σχέση με τις εξελίξεις στην Τ. Α που δρομολογούνται μετά τις προθέσεις της κυβέρνησης  για να αλλάξει ο «κακοκρατης» σε 4 δήμος από την Δευτέρα όπως είπε.

Πλήθος κόσμου και επισήμων..

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Αντώνης Γιαννάκης και Ηρακλής Βερβερης, Όλοι σχεδόν οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Π. Ζαφειρίου, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Κ. Κορδώνης, ο πρόεδρος του δικτύου κοινοτήτων κος Σινανης, καθώς και εκπρόσωποι των στρατιωτικών, αστυνομικών και εκκλησιαστικών αρχών του τόπου μας, καθώς και εκπρόσωποι, του Ναυτικού Κλιμακίου, φορέων, του εμπορικού κόσμου, περιφερειακοί, δημοτικοί, σύμβουλοι, υπάλληλοι της Περιφέρειας και του δήμοι αλλά και ΠΟΛΥ πολίτες. Κυρίως μεγάλης ηλικίας.

Από την εκδήλωση έλειψαν λόγο ψηφίσματος στην βουλή οι βουλευτές του νομού (Ζερδελής, Βογιατζής, Σηφουνάκη) όλοι απέστειλαν μήνυμα προς το δήμο και τους πολίτες. Ο κος Βογιατζής είχε στείλει εκπρόσωπο του ο οποίος παρέλαβε το κομμάτι από την βασιλόπιτα. Επίσης από την εκδήλωση έλειπε και η κα Καλογήρου (η αντιπάθεια του δημάρχου) και αυτή έστειλε μήνυμα,. Ο Στρατιωτικός διοικητής της 98 ΑΔΤΕ έλειπε λόγο βολών με την παρουσία του ΑΣΔΕΝ που γίνεται στο καμένο δάσος. Ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης ήταν στην Αθήνα έλειπαν κι άλλοι πόλοι.

Ξανά υποψήφιος; Αντέχει;

Ακούσαμε ο δήμαρχος να λέει την φράση ότι ίσως ξανά είναι υποψήφιος και μάλιστα είναι τόσο αισιόδοξος που είπε «και γιατί όχι να ξανά είμαστε δημοτική αρχή και του χρόνου».

Άραγε θα το πράξει;; θα ξανά είναι υποψήφιος;; Αντέχει;

Σίγουρα αν σπάσουν οι δήμοι θα να εύκολο να διαχειριστεί το Δήμο Μυτιλήνης.

ΜΕΓΑΛΟΣ απολογισμός

Ο απολογισμός αν μη τι άλλο ήταν εντυπωσιακός για κάποιον που δεν γνωρίζει πραγματικά την καθημερινότητα σε όλο το δήμο. Δεν θα πούμε περισσότερα θα περιμένουμε να μας αποστείλει ο δήμος αναλυτικά τον απολογισμό για να τον δημοσιεύσουμε. Να τονίσουμε ότι μόνο ο απολογισμός της κας Αντωνελη ήταν 3 σελίδες. Και φυσικά ο δήμαρχος εκθείασε το έργο της.

Η εκδήλωση δεν ήταν των δημοτών αλλά του δήμου..

Καταταλα για ακόμα μια φορά ο Δήμαρχος με τις ατάκες του για διάφορα θέματα έκανε τον κόσμο να «γελάσει», ενώ τα έβαλε για ακόμα μια φορά με την ΑΔΑ κ Καλογήρου για το θέμα κυρίως του κολυμβητήριου που παραμένει κλειστό.

Ο δήμαρχος επέλεξε αυτήν την εκδήλωση για να εκθειάσει το έργο της δημοτικής αρχής, και για όλα τα κακά του δήμου φυσικά φταίει ο Καλλικράτης. Παρόλα αυτά το έργο της δημοτικής αρχής είναι πολύ μεγάλο, έχει κάνει η αλήθεια είναι πολλά μικρά η μεγάλα έργα αλλά και πάλι κάποια από τα βασικά θέματα που θα έπρεπε να τα πράξει δεν τα έκανε.
Μετά το τέλος της ομιλίας του Δημάρχου ακολουθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την ορχήστρα του Δήμου και τον μαέστρο Ν Τσιριγώτη.



















ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκδήλωση του Δήμου Λέσβου που κατέγραψε η κάμερα του LesvosPost WEB TV