Το LesvosPost.com & Plomarinews.gr ζωντανά από το ΟΑΚΑ στον αγώνα ΑΕΛΚ-ΟΦΗ (16/1 - 17:00)

Τον ΟΦΗ αντιμετωπίζει η Καλλονή μέσα στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 17.00 το απόγευμα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2013-2014.


Το LesvosPost.com σε συνεργασία με το Plomarinews.gr  για μια ακόμα φορά πρωτοπορούν καθώς θα σας μεταφέρουν τον παλμό του αγώνα κυπέλλου ΑΕΛΚ-ΟΦΗ  ζωντανά από το ΟΑΚΑ.


Στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται ο Δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος αλλά και ο Δ/ντης του plomarinews.gr Δημήτρης Μαλιαρος για να σας μεταφέρουν αποκλειστικά την ώρα του αγώνα όλο το ρεπορτάζ με ΦΩΤΟ και Βίντεο…

Παρακολουθήστε από το LesvosPost.com και το plomarinews.gr ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ τη ροή της αναμέτρησης της ΑΕΛΚ με τον ΟΦΗ, ζωντανά από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Μείνετε συντονισμένοι για το ρεπορτάζ πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.

Κατά την διάρκεια του αγώνα στην live πλατφόρμα θα σας δείχνουμε φωτογραφίες και βίντεο με όσα συμβαίνουν στο ΟΑΚΑ..


Ο προπονητής της ΑΕΛΚ Γιάννης Ματζουράκης θα έχει στη διάθεση του και τους 22 ποδοσφαιριστές τους οποίους είχε συμπεριλάβει και στην αποστολή του ματς με τον Άρη. Μεταξύ αυτών και τον Πολ Κεϊτά του οποίου ο τραυματισμός στην αναμέτρηση της Δευτέρας δεν ήταν σοβαρός.

Αναλυτικά οι 22 ποδοσφαιριστές:

Σιδεράκης, Χογκ, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Βαλιός, Γάλας, Φαρία, Κειτά, Κάλφας, Μαρσέλο, Φουρλάνος, Γιουκαρής, Ευαγγελιδάκης, Λεοζίνιο, Ντάμπος, Μανούσος, Περόνε, Καζάκης, Νιαμπούγιου


Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία του για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Καλλονή (0-1 στο Γεντί Κουλέ) με προπόνηση διεξήχθη την Τετάρτη στο ΒΑΚ.
Ο Σα Πίντο αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με την ομάδα της Μυτιλήνης στο ΟΑΚΑ. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, οι τιμωρημένοι Μπούρμπος, Ζόρο, Κουτσιανικούλης και οι Αργιμάκης, Μακουκούλα.


Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε 19 παίκτες που το απόγευμα θα «πετάξουν» για την Αθήνα. Οι παίκτες που επιλέχθηκαν είναι οι: Φερναντέζ, Γιαγκιόζης, Φαζός, Στάθης, Μιλιάζες, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Ζε, Λαμπρόπουλος, Παπάζογλου, Ροβίθης, Περογαμβράκης, Όγιος, Κυζιρίδης και Μπανούσης.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι η Καλλονή είχε πάρει το διπλό με σκορ 0-1 και τώρα ακόμα και με ισοπαλία περνάει στον επόμενο γύρο.

LIVE ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΠΕΜΤΗ 16-01-14 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:30

Ο αγώνας αρχίζει στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ SPORT




LesvosPost.com & Plomarinews.gr τα μοναδικά ΜΜΕ της Λέσβου που πάνε ΠΑΝΤΟΥ..!!


Δηλώστε συμμετοχή:

Click Here