ΦΩΤΟ: Φορτηγό του ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ..χωρίς πινακίδες ρυπαίνει τους δρόμους και σκορπά τον τρόμο στα διερχόμενα αυτοκίνητα

Φορτηγό του πρώην δήμου Πολιχνίτου με «σκουπίδια» σήμερα το πρωί σκόρπισε τον τρόμο στην Εθνική οδό Μυτιλήνης-Καλλονής και συγκεκριμένα στην διασταύρωση Αχλαδερης πριν το καμένο δάσος.



Το φορτηγό πέρα του ότι κυκλοφορεί «χωρίς» πινακίδες, έχει αφήσει εκτεθειμένα κυριολεκτικά στον αέρα τα σκουπίδια (σίδερα, μπάζα, σακούλες κτλ) με αποτέλεσμα όλα αυτά κατά την διαδρομή του προς τον ΧΥΤΑ να πέφτουν πάνω στο οδόστρωμα αλλά και στα αυτοκίνητα που βρίσκονται πίσω του. 

Ευτυχώς δεν είχαμε κανένα ατύχημα καθώς τα αυτοκίνητα που ήταν πίσω από το αγροτικό είχαν κρατήσει απόσταση ασφαλείας, και προσπαθούσαν μετά βίας να προσπεράσουν το προπορευόμενο παράνομο «ΦΟΡΤΗΓΌ» .

Φυσικά ούτε λόγος για κάλυψη της καρότσας με τον απαραίτητο μουσαμά ο οποίος ενώ είναι υποχρεωτικός για τα χωματουργικά φορτηγά δεν γνωρίζω εάν είναι υποχρεωτικός για αυτήν την περίπτωση. Το τι σηκώνεται από τις καρότσες  δεν λέγεται. Και καλά να είσαι με αυτοκίνητο. 

Tο οδόστρωμα κατά μήκος της επαρχιακής οδού Μυτιλήνης-Καλλονής γέμισε με σκουπίδια και σίδερα , είτε σε μικρά κομμάτια είτε σε μεγάλα βάζοντας σε κίνδυνο τα διερχόμενα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το φορτηγό δεν είχε καθόλου πινακίδες ούτε από μπροστά ούτε από πίσω. Ενώ η βρωμιά που είχε είναι απερίγραπτη

Ο αντιδήμαρχος καθαρισμού έχει εξαφανιστεί τελευταία.. 

Ο Δήμαρχος νοιάζεται μόνο για τις βασιλόπιτες τα αλλά ΜΜΕ ασχολούνται με τα ποιήματα τις Σαπφούς και κάπως έτσι κινδυνεύουν να προκληθούν μεγάλα ατυχήματα πιθανών να έχουμε και θύματα αν δεν εφαρμοστούν οι κανόνες του ΚΟΚ και υγιεινής. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει και ο οδηγός που κυκλοφορεί στους δρόμους το «παράνομο» φορτηγό.

 Είναι πιο σημαντικό για την τροχαία το να γράφει πιτσιρικάδες για κράνος και
αυτοκίνητα για παράνομο παρκάρισμα από το να φροντίζει να τηρείται ο νόμος;

Τα με νόμιμη άδεια κυκλοφορούντα φορτηγά είναι υποχρεωμένα να έχουν την καρότσα τους  καλυμένη με μουσαμά όταν κουβαλούν χύμα φορτίο ώστε να μην προκαλούν όχληση και το  κυριότερο κίνδυνο;

Όπως βλέπουμε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του LesvosPost.com ο οδηγός του φορτηγού δεν έχει σκεπάσει καθόλου τα σκουπίδια ενώ δεν διακρίνονται πουθενά οι πινακίδες….