Αποκλειστικό «Μάγεψαν ο Λάκης Παπαδόπουλους και οι φίλοι του την Μυτιλήνη» (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Μάγεψαν το κοινό της Μυτιλήνης ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Παντελής Αμπατζής, και ο Στέλιος Μακρυπλιδης.

Η μεγάλη καθυστέρηση που είχε η συναυλία για τεχνικούς λόγους δεν ήταν ικανή να χαλάσει το μαγικό Σαββατόβραδο καθώς ο Λάκης και οι φίλοι του μας άφησαν όλους ικανοποιημένους σε μια συναυλία που ξεκίνησε στις 22:00 και σταμάτησε στις 00:30 περίπου.

Πάνω από 1000 κόσμου κατέκλυσαν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης χτες  Σάββατο 18 Ιαγουάριου 2014, για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο καλλιτέχνη Λάκη Παπαδόπουλο.

Χιλιάδες κόσμου μαζεύτηκαν από νωρίς στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης για να ακούσουν όλα τα αγαπημένα τους τραγούδια του Λάκη, τραγουδισμένα από τον ίδιο και από φωνές αγαπημένων καλλιτεχνών όπως ο Παντελής Αμπατζής, και ο Στέλιος Μακρυπλιδης!

Στην συναυλία συμμετείχε το συγκρότημα από την Λέσβο GAIN

Η πιο συγκινητική στιγμή της συναυλίας ήταν το αφιέρωμα που έκανε ο Λάκης Παπαδόπουλος στον Δημήτρη Μητροπάνο με το γνωστό τραγούδι «Για να σ’ εκδικηθώ»

«Δημήτρης Μητροπάνος! Ο μεγάλος απών της βραδιάς. Ο Μέγιστος των τραγουδιστών. Να σας πω πως είπαμε μαζί το Για να σ’ εκδικηθώ… Πάμε να το πούμε μαζί για να μας ακούσει όλους!»  Τόνισε ο Λάκης.

Ο Λάκης παίρνοντας την κιθάρα του τραγούδησε μαζί με τον κόσμο το ΓΙΑ ΝΑ Σ’ ΕΚΔΙΚΗΘΩ

Σερενάτα, Ήσυχα βράδια, Τσάι γιασεμιού, Για να σ’ εκδικηθώ, Της νύχτας τα ηχεία, Κουρσάρος, Εσύ εκεί, Το παλιό μου παλτό, Πάρε πασά μου, Και θα χαθώ, Γυριστρούλα, Τα μπλε παπούτσια, Σε ζητάω, Έγινα για σένα Τούρκος, Κάτι γλυκό, Μενεξεδιά, Δικαίωμα στο όνειρο, Τσίχλα δίχως ζάχαρη, Ανεμώνα του Σικάγου, Ιωάννα και Μαριέττα, Έλα γοριλλάκι, Το βαλς της γειτονιάς είναι ορισμένα μόνο από τα τραγούδια που ακούστηκαν σε αυτή τη μεγάλη συναυλία . Η «γυριστρούλα» συνάντησε τη «μαντάμ» Κρύο, καιρός για τρίο. Από βαρύ ζεϊμπέκικο μέχρι σκληρό ροκάκι. Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη ακούστηκαν στο Δημοτικό Θέατρο!

Άνθρωποι όλων των ηλικιών από την Μυτιλήνη αλλά και από τα χωριά κατέκλυσαν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Η διάρκεια της συναυλίας ήταν 3 ώρες περίπου, πως αλλιώς να χωρέσουν τόσα αγαπημένα τραγούδια… το πιο σημαντικό ήταν ότι ο κόσμος παρέμεινε ως το τέλος της συναυλίας ζητώντας συνέχεια από τον Λάκη και άλλα τραγούδια. 

Εξερχόμενος από την σκηνή ο Λάκης δήλωσε ενθουσιασμένος για το κοινό της πόλης και έμεινε μαγεμένος από τις ομορφιές της Λέσβου και ανανέωσε το ραντεβού με τους θαυμαστές.

Την συναυλίες διοργάνωσε η Λεσβιακής καταγωγής εταιρεία Start From Zero Productions η οποία είχε φέρει το καλοκαίρι τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της Ελλάδας ..(Πατήστε πάνω στο όνομα της εταιρείας για να δείτε περισσότερα..)




Το LesvosPost.com βρέθηκε εκεί για να σου μεταφέρει το κλίμα. Να τονίσουμε ότι το LesvosPost.com ήταν χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας.