Εργαζόμενοι ΔΕΥΑΛ : ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του νερού στην Λέσβο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑ ΛΕΣΒΟΥ


Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΔΕΥΑ Λέσβου εκφράζει την αγανάκτησή του για την απόφαση της κυβέρνησης να εντάξει και τις ΔΕΥΑ στον «ξαφνικό θάνατο» και ο μόνος λόγος είναι για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να ικανοποιηθεί η ανθρωποφάγος Τρόϊκα που διψά για «αίμα» απολυμένων.

Στην λογική της Κυβέρνησης κινείται και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου  διαμέσου της Γενικής Γραμματέως της, η οποία με έγγραφό της  ζητά επιτακτικά την αποστολή όλων των στοιχείων που αφορούν την λειτουργία της επιχείρησης  και μάλιστα απειλώντας με «νόμιμες κυρώσεις».

Πώς είναι δυνατόν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου να
ανταποκρίνεται «ΑΜΕΣΑ» στις επιταγές των Υπουργείων που σκοπό έχουν να ανοίξουν την πόρτα σε πιθανές απολύσεις εργαζομένων και κατάργηση Δημοτικών Επιχειρήσεων που έχουν ίδια έσοδα από τις παρεχόμενες προς τους πολίτες υπηρεσίες τους, ενώ στον έλεγχο αποφάσεων που αφορούν την λειτουργία και βιωσιμότητα των Επιχειρήσεων αυτών εξαντλούνι όλες οι νόμιμες προθεσμίες ώστε να τεκμαίρονται νόμιμες .

            ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.

            Καλούμε σε επαγρύπνηση όλη την Αυτοδιοίκηση και τους πολίτες του νησιού μας, να υπερασπιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την δική τους επιχείρηση, την δική τους υγεία, το δικό τους καθαρό νερό, το δικό τους καθαρό περιβάλλον, ώστε να αποτρέψουμε τα σχέδια στραγγαλισμού της αυτοδιοίκησης και αφανισμού των Τοπικών Κοινωνιών 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ