Φώτο: Ακόμα ένας πυροβολισμός σε αδέσποτο ανυπεράσπιστο τετράποδο στην Μυτιλήνη…..

Σύμφωνα με την «ΚΙΒΩΤΟ»


Την Παρασκευή 20/9/2013, ενημερωθήκαμε για ένα πυροβολημένο αδέσποτο σκυλάκι στην περιοχή "Γαϊδαρανήφορος', Μυτιλήνη. Το σκυλί έχει πυροβοληθεί με καραμπίνα και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Λέσβου (τηλ. 2251025196) για να του παρασχεθεί η κατάλληλη κτηνιατρική φροντίδα.
Αφιερώνουμε τις εικόνες αυτού του άτυχου πλάσματος στην Ελληνική Δικαιοσύνη στη Λέσβο, η οποία ακόμα, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ από τον πρώτο πυροβολισμό/δολοφονία ενός αθώου ζώου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ να δικάσει έστω και έναν εγκληματία βάσει του Ν. 4039/2012. Εύγε κ.κ. Δικαστές & Εισαγγελείς!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο σκυλάκος είναι καλά στην υγεία του και αναρρώνει. Είναι αρσενικό ημίαιμο λαμπραντόρ, περίπου ενός έτους, 17-18 κιλά. Δεν πρόκειται να μεγαλώσει άλλο. Τη Δευτέρα θα στειρωθεί και θα του γίνουν όλες τα σχετικά εμβόλια. Το άτυχο αυτό πλάσμα ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ για να γλυτώσει από τους δίποδους δολοφόνους που κυκλοφορούν στο νησί μας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ!

H ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης σας ενημερώνει:


Εάν εντοπίσετε κάποιο ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΖΩΟ στην περιοχή σας, επικοινωνήστε με το ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ (τηλ. 2251025196, πρωινές ώρες έως και 13:00 μ.μ.) και συνεννοηθείτε με τους υπευθύνους ώστε να περισυλλεγεί το ζώο και να του προσφερθεί η απαραίτητη κτηνιατρική φροντίδα (εμβόλια, στείρωση κτλ)