Η νικήτρια του διεθνούς μουσικού Διαγωνισμού και ο Δ/ντης του Μουσ. Γυμνασίου Μυτιλήνης αποκλειστικά στην κάμερα του Lesvospost TV

Βρεθήκαμε σήμερα στο Μουσικό Γυμνάσιο Μυτιλήνης για να συγχαρούμε και να μιλήσουμε από κοντά με την νικήτρια του παγκόσμιου διαγωνισμού μουσικής Ελένη-Τζην Κεμπψον αλλα και με τον Δ/ντης του Μουσ. Γυμνασίου Μυτιλήνης κ Γεώργιο Αθανασίου.

Η 14χρονη μαθήτρια της Γ' τάξης του Μουσικού Γυμνασίου Μυτιλήνης, Ελένη Κέμπσον, κέρδισε σε διεθνή διαδικτυακό διαγωνισμό τραγουδιού ανάμεσα σε 1.250 άλλα τραγούδια από όλο τον κόσμο.

Η Ελένη-Τζην μόλις είχε βγει από την τάξη της την Γ’ Γυμνασίου όπου έγραφε διαγώνισμα στο μάθημα των Γαλλικών. Συζητήσαμε μαζί της και δεν έκρυψε την χαρά της για την έκταση που πείρε η νίκη της στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό μετά από την αρχική αποκλειστική δημοσίευση από το Lesvospost που δυστυχώς άλλοι το αντέγραψαν χωρίς να μας αναφέρουν καν….. Συνεχώς όπως μας είπε την παίρνουν τηλέφωνα από διάφορα Μ.Μ.Ε της Ελλάδας. Ενώ θεωρεί πως η πρώτη της θέση είναι μια ευκαιρία να κάνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο της, αλλά και όσοι φοιτούν σε αυτό.

Έτσι μας έδωσε και αποκλειστική μίνι συνέντευξη για την νίκη της, γιατί αποφάσισε να συμμετάσχει εκεί αλλά δεν έκρυψε και το παράπονο της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μουσικό Γυμνάσιο Μυτιλήνης. Η Ελένη Κέμπσον καθημερινά διανύει 140 χιλιόμετρα με ταξί για να πάει και να έρθει στο σχολείο της από τον την Εφταλού στη Μυτιλήνη. «Κάθε λίγο και λιγάκι η μεταφορά μας διακόπτεται, αφού δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν τα ταξί.» μας λέει.

Την Ελένη να τονίσουμε ότι σήμερα την είχε αφιέρωμα και η εφημερίδα Ελευθεροτυπία (που δεν μας ανέφερε) αλλά και πολλά ξένα Μ.Μ.Ε.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης επιδιώξαμε και συναντηθήκαμε και με τον Δ/ντη του Μουσικού Γυμνασίου Μυτιλήνης τον κ Γεώργιο Αθανασίου ο οποίος και εκείνος δεν έκρυψε την χαρά του για την μεγάλη νίκη της Ελένης, μας εξήγησε επίσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολειό και όπως μας είπε κατηγορηματικά το Μουσικό Γυμνάσιο Μυτιλήνης δεν πρόκειται να κλείσει και ότι τα δημοσιεύματα περί αυτού είναι ανυπόστατα..!!


Δείτε το βίντεο από το Μουσικό Γυμνάσιο Μυτιλήνης που κατέγραψε αποκλειστικά η κάμερα του LesvosPost TV