ΦΩΤΟ: «ΤΡΥΠΙΑ» είναι η κερκίδα στο γήπεδο τον Παμφίλων Λέσβου


Το μαύρο της το χάλι έχει η κερκίδα του Γηπέδου Παμφίλων, με τα σαπισμένα ξύλα να αποτελούν εστία κινδύνου σε κάθε βήμα των ανυποψίαστων φιλάθλων.

Ο σιδερένιος σκελετός της εξέδρας είχε επενδυθεί εξαρχής με ξύλινο πάτωμα, το οποίο με την πάροδο του χρόνου και εκτεθειμένο στα καιρικά φαινόμενα, άρχισε να σαπίζει. Αποτέλεσμα είναι σε κάθε τους βήμα οι φίλαθλοι να κινδυνεύουν με σοβαρό τραυματισμό, αφού σε πολλά σημεία το δάπεδο υποχωρεί, ανοίγοντας -όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του "SL"- ολόκληρες τρύπες.
Στο σημερινό ματς (σ.σ χθες) μάλιστα, ανάμεσα σε Κεραυνό Αφάλωνα και Λιονταράκια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στέκονταν τρομαγμένοι στα... σίγουρα σημεία της κερκίδας, έχοντας το νου τους περισσότερο στο να μη χτυπήσει κάποιος, παρά στα όσα διαδραματίζονταν εντός αγωνιστικού χώρου.
Στο συγκεκριμένο γήπεδο πραγματοποιούνται αρκετοί αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, αφού το δηλώνουν ως έδρα τόσο ο Ερμής και ο Έφηβος Παμφίλων, όσο και ο Κεραυνός Αφάλωνα, φιλοξενώντας έτσι αρκετό κόσμο.
Άμεσα λοιπόν, η Δημοτική Αρχή οφείλει να επισκευάσει με κάθε τρόπο τις φθορές της εξέδρας, διασφαλίζοντας τη σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων, οι οποίοι ξεκινώντας για μια χαλαρή επίσκεψη στο γήπεδο, μπορεί να καταλήξουν στο... "Βοστάνειο"!
Μάλιστα, όπως έλεγαν μεταξύ τους οι παρευρισκόμενοι, τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι συναρμόδιοι αξιωματούχοι του Δήμου θα πρέπει να αισθάνονται πολύ τυχεροί, που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα κάποιο ατύχημα...