Υποψήφιοι βουλευτές Λέσβου με την Ν.Δ Χ. Αθανασίου, Π. Βογιατζής και Δ. Παπαγιαννίδης


Τους υποψηφίους Βουλευτές της ΝΔ στην Λέσβο «αποκαλύπτουν» σήμερα τα Παραπολιτικά, καθώς με δημοσίευμα τους, δίνουν τα πρώτα ονόματα σε όλη την χώρα που θα είναι υποψήφιοι με το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε αυτά εκτός του Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος ήταν και σίγουρος και αναμενόμενος, περιλαμβάνεται αυτό του Δημήτρη Παπαγιαννίδη, ο οποίος κατ εξοχήν βρίσκεται στην λίστα της ΝΔ στις Εθνικές εκλογές αλλά και ένα πρόσωπο που ναι μεν είναι πρώην βουλευτής αλλά θεωρείται έκπληξη η εκ νέου κάθοδο του.

Πρόκειται για τον Παύλο Βογιατζή, τέως Νομάρχη και βουλευτή, από τα πλέον δυνατά χαρτιά του κόμματος στο νησί, ο οποίος μετά από ένα μικρό διάλλειμα, επανέρχεται στην πολιτική σκηνή.

Η παρουσία Βογιατζή αποτελεί ίσως τον αντίθετο πόλο στην υποψηφιότητα Αθανασίου εντός κόμματος, καθώς είναι γνωστές οι όχι και τόσο καλές σχέσεις που έχουν οι δυο άντρες, ενώ προέρχεται από το μπλόκ Καλογήρου που φαίνεται να θέλει να πάρει μια «άτυπη» ρεβάνς λόγω της ήττας της στις Περιφερειακές εκλογές από τον Αθανασίου.

Αν και η αρχική σκέψη να κατέβει υποψήφιος ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Βαλσαμίδης, τελικά δεν φαίνεται να προχώρησε αυτό το σενάριο και έτσι ο Παύλος Βογιατζής θα είναι ο τρίτος υποψήφιος που θα στελεχώσει το κόμμα της ΝΔ στο Νομό. Πλέον θα περιμένουμε να δούμε ποιες θα είναι οι άλλες δυο υποψηφιότητες, γυναικείες αυτή την φορά, αφού λόγω ποσόστωσης θα πρέπει να είναι και δυο γυναίκες (η μια από Λήμνο λογικά).