Ξαφνική παραίτηση Β. Τεντομα από συντονιστής του σεισμού της 12ης Ιουνίου στην Λέσβο- Η δήλωση του..

Ξαφνική παραίτηση Β. Τεντομα

Με μια λιτή ανακοίνωση ο Βασίλης Τεντομας δηλώνει πως μετά από τηλεφώνημα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Βρισαγωτών Αθήνας στον υπουργό Ναυτιλίας Φ. Κουβέλη αισθάνεται βαθειά προσβεβλημένος και αποχωρεί από συντονιστής του σεισμού της 12ης Ιουνίου.

Ο Βασίλης Τεντομας πολιτικός μηχανικός και στέλεχος της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ μετά από απόφαση της κυβέρνησης ανέλαβε καθήκοντα τοπικού συντονιστή για όλα τα θέματα που απασχολούσαν τους σεισμόπληκτους μετά τον σεισμό της 12ης Ιουνίου 2017, και έως τώρα χάρις τις παρεμβάσεις του δόθηκαν άμεσα τα επιδόματα στους σεισμόπληκτους αλλά δυστυχώς υπήρξαν καθυστερήσεις για την ανοικοδόμηση κόκκινων κατεδαφιστέων κτηρίων και σπιτιών.

Αναλυτικά η δήλωση Τεντομα:

«Σήμερα το πρωί πληροφορήθηκα ότι ο επανα-διορισμός μου (μετά την αλλαγή υπουργού) σαν αμισθί ειδικού συμβούλου του νέου υπουργού Ναυτίλιας Φ. Κουβέλη καθυστερεί γιατί ο υπουργός προβληματίζεται μετά από ένα τηλεφώνημα που του έγινε από μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Βρισαγωτών Αθήνας, που "ενημέρωσε" το γραφείο του ότι εγώ δεν κάνω καλά τη δουλειά μου και δεν φέρομαι καλά στον κόσμο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη αισθάνομαι βαθειά προσβεβλημένος και αποχωρώ.
Ο καθένας τώρα ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Μυτιλήνη 19-10-2018

Βασίλης Τεντόμας»