Και ναι….. Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο Μυτιλήνης (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου επισκέφθηκε σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι το γήπεδο της Μυτιλήνης συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη κ. Νάσο Γιακαλή και τον Πρόεδρο της ΑΕΛ Καλλονής κ. Νίκο Μιχαλάκη.


Στη συνάντηση ήταν και ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει τις εργασίες στο γήπεδο Μυτιλήνης.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες διαδικασίες κι έτσι εμφανίστηκαν τα πρώτα συνεργεία εργατών προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Απέφυγε να αναφέρει πότε θα είναι έτοιμο να Γήπεδο Μυτιλήνης προκειμένου ν΄ αγωνιστεί η ΑΕΛ Καλλονής, τόνισε όμως  πως θα εργάζονται ταυτόχρονα πολλά συνεργεία κι έτσι οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα.

Στις ίδιες δηλώσεις επεσήμανε για μια ακόμα φορά τα εμπόδια που προέκυψαν τονίζοντας και πάλι ότι θα αποκαλύψει όλους αυτούς που έβαλαν εμπόδια όταν εκείνος το αποφασίσει



Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου επισκέφθηκε σήμερα(22/02) λίγο μετά το μεσημέρι το γήπεδο της Μυτιλήνης συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη κ. Νάσο Γιακαλή και τον Πρόεδρο της ΑΕΛ Καλλονής κ. Νίκο Μιχαλάκη. Επίσης παρών στη συνάντηση ήταν και ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει τις εργασίες στο γήπεδο Μυτιλήνης.

Ο κ. Αθανασίου αρνήθηκε να σχολιάσει τις καθυστερήσεις που υπήρξαν στην έναρξη των εργασιών και τόνισε ότι υπήρξε ζημιά από τις καθυστερήσεις και για την ομάδα και για την οικονομία του νησιού, ενώ ήταν πολύ ορεξάτος στο να μάθει για τις λεπτομέρειες των εργασιών, από μια βόλτα που έκανε.

Στις δηλώσεις του ο κ. Γιακαλής τόνισε ότι κάποιοι πρέπει να έχουν τύψεις για τις  καθυστερήσεις στην έναρξη των εργασιών. Από Δευτέρα δήλωσε ο. Γιακαλής  θα εγκατασταθούν στο γήπεδο πολυπληθή συνεργεία και το έργο θα τρέξει με γρήγορους ρυθμούς.


Ο κ.Μιχαλάκης με τη σειρά του τόνισε αισιόδοξος και για τις εργασίες και για την παραμονή της Καλλονής στην μεγάλη κατηγορία. Το γήπεδο στέρησε πολλούς βαθμούς από την Καλλονή. Δήλωσε επίσης ότι κάποιοι πρέπει να το καταπιούν ότι το γήπεδο θα γίνει και δεν γίνεται για το Μιχαλάκη αλλά για τη Λέσβο, ενώ τόνισε ότι το γήπεδο είναι προσωπική επιτυχία των κ. Αθανασίου και κ. Γιακαλή,

Βίντεο Γιώργος Παπαδόπουλος

Φώτο LesvosPost WEB TV