Οι Καλύτερες Χριστουγεννιάτικες Γλυκές “Αμαρτίες” Βρίσκονται στο Ζαχαροπλαστείο Πανταζή στην Μυτιλήνη (PICS)


Μελιστάλαχτα μελομακάρονα, χιονισμένοι κουραμπιέδες, τραγανές δίπλες, σπιτάκια σοκολάτας, μπισκότα και σοκολατάκια είναι οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες γλυκές “Αμαρτίες” και βρίσκονται όλα στο Ζαχαροπλαστείο Πανταζή


Γιορτές χωρίς γιορτινές γλυκές αμαρτίες δεν γίνονται

Τα Χριστούγεννα δεν απέχουν πολύ και όλοι μας, έχουμε μπει για τα καλά στο γιορτινό πνεύμα των ημερών. Και επειδή γιορτές χωρίς γιορτινές γλυκές αμαρτίες δεν γίνονται. Ψάξαμε, δοκιμάσαμε, λιώσαμε από τη γλύκα και σε ενημερώνουμε πως στο Ζαχαροπλαστείο Πανταζή, θα βρεις απλά τις καλύτερες γλυκές επιλογές.


Παραδοσιακές συνταγές που κρατούν χρόνια

Στο  Ζαχαροπλαστείο Πανταζή, ξεκινά ένα μαγευτικό ταξίδι γεύσης με συνταγές, που χάνονται στα βάθη του χρόνου και αποτυπώνεται με τον καλύτερο και πιο γευστικό τρόπο, στα αξεπέραστα μελομακάρονά του. Με μια παραδοσιακή συνταγή που κρατάει χρόνια. Αυτά τα μελομακάρονα είναι ίσως από τα καλύτερα, αν όχι τα καλύτερα, της πόλης.

Εξίσου λαχταριστοί και οι κουραμπιέδες του, που φτιάχνονται με φρέσκο βούτυρο και ολόκληρο αμύγδαλο.

Σπιτάκια, δενδράκια, Αι Βασίληδες σοκολάτας, μπισκότα και άλλες απίστευτες δημιουργίες 

Παράλληλα, όμως, το  Ζαχαροπλαστείο Πανταζή, δημιουργεί και τα πιο υπερ-τέλεια σπιτάκια σοκολάτας στα πιο απίθανα σχέδια, χρώματα και γεύσεις, κρατώντας αναλλοίωτες τις αυθεντικές συνταγές με άρωμα Χριστουγέννων.


Χριστουγεννιάτικες τούρτες, κορμοί, σοκολατάκια και δροσιστικά ταρτάκια

Τα Χριστούγεννα, λοιπόν, έχετε έναν παραπάνω λόγο να επισκεφθείτε το  Ζαχαροπλαστείο Πανταζή. Μιας και εκεί εκτός από όλα τα παραπάνω θα βρείτε υπέροχες χριστουγεννιάτικες τούρτες, κορμούς, σοκολατάκια και δροσιστικά ταρτάκια

Μυρωδάτη βασιλόπιτα

Στα έξτρα, να ξέρεις πως εκεί, θα βρεις μεταξύ άλλων μια μυρωδάτη βασιλόπιτα. Ιδανική για κάθε επίσκεψη καθώς και υπέροχα σιροπιαστά ταψιού!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Τηλ. 22510-27032 (και delivery)– Facebook Ζαχαροπλαστείο Πανταζή και μιλήστε προσωπικά με τον κύριο Πανταζή και την Άρτεμη για τη δική σας παραγγελία. Η επισκεφτείτε από κοντά το Ζαχαροπλαστείο Πανταζή  και δείτε τις μοναδικές δημιουργίες στην οδό Ασκληπιού 55 στην Μυτιλήνη

Εμείς η δημοσιογραφική ομάδα του LesvosPost.com σας προτείνουμε αυτή την επιλογή για μια εκπληκτική εμπειρία στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής που ξεχωρίζει!