Στην Λέσβο για να συναντήσει την Βασίλισσα Ρανια της Ιορδανίας η Μαριάννα Βαρδινογιάννη-PRIVE συνάντηση στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης;

Στις 12.40 περίπου το μεσημέρι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» της Λέσβου το ιδιωτικό αεροσκάφος της βασίλισσας της Ιορδανίας, Ράνιας, που επισκέπτεται τη Μυτιλήνη, προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες σε κάθε γωνιά του κόσμου.


 Στο πλαίσιο της επίσκεψής της είδε αρχικά δύο οικογένειες Σύρων και Αφγανών, ενώ κατά την ξενάγησή της στο Καρά Τεπέ ήταν ιδιαίτερα τρυφερή με τα μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης περίμενε μια έκπληξη την βασίλισσα Ρανια, καθώς υπομονετικά περίμενε εκεί για να την συναντήσει η πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Στην “prive” συνάντηση στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης η Μαριάννα Βαρδινογιάννη συνομίλησε με την Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας σε ειδική αίθουσα του αεροδρομίου Μυτιλήνης.
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έφτασε σήμερα στην Λέσβο κάτω από άκρα μυστικότητα με μεσημεριανή πτήση όπου και περίμενε στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης την βασίλισσα Ρανια αν τελειώσει την περιοδεία της στον Καρα Τεπε ώστε να την συναντήσει.

 Άγνωστο παραμένει ακόμα αν η πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη θα παραμείνει στο νησί μας για να δει και εκείνη από κοντά το δράμα του προσφυγικού η θα αναχωρήσει για την Αθήνα.


 Αξίζει να σημειωθεί ότι η βασίλισσα της Ιορδανίας διατηρεί στενές σχέσεις με την οικογένειαΒαρδινογιάννη και κυρίως με την πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κυρία Βαρδινογιάννη έχει αναλάβει μεταξύ άλλων το πρόγραμμα «Safe Schools» του Jordan River Foundation της Βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας (2007).