LesvosPost: Προσφορά προβολής για υποψηφίους συμβούλους


Η προεκλογική περίοδος ξεκινά και επίσημα από σήμερα 07/09, αλλά οι αναγνώστες έχουν ήδη αναδείξει τον μεγάλο νικητή των εκλογών που δεν είναι άλλος από το LesvosPost το οποίο έχει κερδίσει την μάχη της ενημέρωσης.

Με συνεχή ροή ειδήσεων, ρεπορτάζ και παραπολιτικές στήλες βρισκόμαστε εδώ και καιρό στην πρώτη γραμμή των εκλογών και συνεχίζουμε δυναμικά.

Προβάλετε την υποψηφιότητα σας στο Lesvospost, και «συστηθείτε» στους ψηφοφόρους.

Με ένα σύντομο βιογραφικό και την κάρτα σας, προβάλλεστε από σήμερα και μέχρι την λήξη της προεκλογικής περιόδου καθημερινά και 24 ώρες το 24ωρο, σε όλα τα θέματα της ιστοσελίδας.

Γιατί να προβληθείτε στο LesvosPost.com 
 
1. Γιατί είναι το μεγαλύτερο πολιτικό - ειδησεογραφικό - εκλογικό site της Λέσβου υψηλού κύρους και αξιοπιστίας, μοναδικό στο είδος του.

2. Γιατί έχει πολύ μεγάλη στοχευμένη επισκεψιμότητα.


3. Γιατί ΟΛΟΙ οι επισκέπτες του είναι ενεργοί πολίτες - ψηφοφόροι, ενδιαφέρονται για τα κοινά, διαδραματίζουν ρόλο στο περιβάλλον τους και στην οικονομία

4. Γιατί η επισκεψιμότητα του πολλαπλασιάζεται κατά την προεκλογικά περίοδο

5. Γιατί διαθέτει τη μεγαλύτερη τράπεζα πληροφοριών για πολιτικές ειδήσεις, τις εκλογές, τα κόμματα, τα ψηφοδέλτια, τις οδηγίες για υποψήφιους και ψηφοφόρους, τις δημοσκοπήσεις, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ευρωεκλογές, την αυτοδιοίκηση και γενικά όσα αναζητούν οι ψηφοφόροι.

6. Γιατί βρίσκεται πρώτο στις περισσότερες λέξεις κλειδιά στην αναζήτηση του google, με αποτέλεσμα να βρίσκουν τις πληροφορίες του και όσοι αναζητούν στοιχεία για υποψηφίους

7. Γιατί οι τιμές προβολής στο 
LesvosPost όχι μόνο δεν είναι ακριβές αλλά διαθέτουν την καλύτερη αναλογία τιμής / απόδοσης.

8. Γιατί οι ειδήσεις του αναρτώνται και στις σελίδες του στα social
media (facebook, twitter).

Για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τους τιμοκαταλόγους του LesvosPost.com και τα ειδικά πακέτα προβολής,  υποψηφίων και συνδυασμών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: 

-Στο τηλ 697-2012896

-Με e-mail στο LesvosPost@gmail.com

**Αναλυτικά τα social media του LesvosPost.com:
Group facebookLesvosPost.com 
Twitter: FOLLOWERS

 ΟΛΑ τα νέα των εκλογών όπως τα καταγράφει η δημοσιογραφική ομάδα του LesvosPost.com ΕΔΩ…ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ

*Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής επικαιρότητας από τοLesvosPost.com για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.