«Μάχες» για τετράδα στους δυο ομίλους της Α΄ ΕΠΣ Λέσβου


Γράφει ο Στρατής Τσιντωτας


Με ενδιαφέρουσες και αμφίρροπες ως επί το πλείστον αναμετρήσεις συνεχίζεται τη Κυριακή η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Α Τοπικής.

Στον α όμιλο ο πρωτοπόρος Αετός θα φιλοξενήσει τον Αρίων Μ. έχοντας το προβάδισμα, σε ένα ματς που οι μεν γηπεδούχοι έχουν μόνο νίκες εντός και οι φιλοξενούμενοι μόνο νίκες εκτός.

Στην Αγ. Παρασκευή ο Διαγόρας θέλει να πάρει την ρεβάνς για τις δυο φετινές του ήττες από τον Ανδρονικά, σε κύπελλο και πρωτάθλημα, ενώ στη Μόρια ο Παλλεσβιακός θέλει να κάνει άλμα τετράδας υποδεχόμενος τον Αιγέα.

Τέλος στον Πολιχνίτο μονόδρομος είναι η νίκη για τους γηπεδούχους, κόντρα στον Αίγειρο που επίσης αναζητά βαθμό ή βαθμούς. Στον β όμιλο δεσπόζει αν μη τι άλλο το ντέρμπι στην Αγιάσο, μεταξύ του Ολύμπου και του Ατρόμητου, ενώ η Αναγέννηση θέλει να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του, αρκεί να κερδίσει στον Παπάδο την φορμαρισμένη Προοδευτική.

Ματς τετράδας το Μεσότοπος – Απόλλων Δαφίων με τον νικητή να κάνει σημαντικό βήμα, ενώ μονόδρομος είναι η νίκη για τον Αλκιβιάδη που υποδέχεται τον Οδυσσέα Ελύτη.

Αναλυτικά:

Α Τοπική
Κυριακή 18 Νοεμβρίου (15.00)

Α όμιλος

Διαγόρας – Ανδρονικάς (11.00)
ΠΑΝΤΕΛΑΙΩΝ ΜΠΑΛΙΑΚΑ ΜΕΣΤΡΟΣ

Πολιχνίτος –Αίγειρος
ΛΕΚΚΑΣ ΠΟΥΛΟΣ ΤΣΟΓΓΑΡΗ

Παλλεσβιακός – Αιγέας
ΒΛΟΥΤΕΛΛΗΣ ΣΥΒΡΗΣ ΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

Αετός – Αρίων Μ.
ΒΟΥΡΑΝΗΣ ΦΑΝΑΡΤΖΗΣ ΚΑΡΜΙΡΗΣ

Β όμιλος

Αλκιβιάδης – Οδυσσέας Ελύτης
ΠΑΤΣΑΤΖΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΣΥΚΑΣ

Μεσότοπος – Απόλλων
ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΜΠΑΛΙΑΚΑ ΜΕΣΤΡΟΣ

Όλυμπος – Ατρόμητος
ΚΟΥΛΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΨΥΛΛΟΣ

Αναγέννηση – Προοδευτική
ΜΠΟΝΤΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΛΗΣ