Πάνω από 150 κάτοικοι των χωριών Μοριας, Παναγιουδας, Αφαλωνα ζητούν άμεσα ανοιχτή γενική συνέλευση για την κατάσταση με το μεταναστευτικό

Με επιστολή τους προς τους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια των  Δημοτικών / Τοπικών Κοινοτήτων

Με επιστολή τους προς τους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια των  Δημοτικών / Τοπικών Κοινοτήτων Μόριας ,Παναγιούδας  Αφάλωνα πάνω από 150 κάτοικοι των τριών χωρίων ζητούν άμεσα να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα χωριά τους από το μεταναστευτικό και ενόψει του δύσκολου χειμώνα….

Αναλυτικά η επιστολή των κατοίκων:

Μόρια, 9/11/2018
Προς: Τους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια των  Δημοτικών / Τοπικών Κοινοτήτων Μόριας ,Παναγιούδας  Αφάλωνα.
Κοιν: Συλλ. Κατοίκων Μοριας  Παναγιούδας και όμορων χωριών.
Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μόριας
Ιππικό Σύλλογο Μόριας.

Θέμα: Υποβολή αιτήματος

Όπως γνωρίζετε, το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Μόρια  κυρίως ,αλλά και στην Παναγιούδα και Αφάλωνα συνέβησαν πρωτοφανείς βανδαλισμοί , διαρρήξεις και κλοπές σε οικίες, καταστήματα και ελαιοκτήματα. Λόγω του επερχόμενου χειμώνα   και της έκρυθμης κατάστασης  από τον υπερπληθυσμο του  Hot Spot υπάρχει έντονη ανησυχία και φόβος έντασης των φαινομένων. Για το λόγο αυτό ζητάμε την άμεση σύγκληση ανοιχτής κοινής συνεδρίασης με θέμα: Εξέταση της επικινδυνότητας της κατάστασης/ Ενημέρωση για ενέργειες που έχουν γίνει/ Προτάσεις για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση  της .

Συνημμένα υποβάλλεται ονομαστική κατάσταση υπογραφόντων.

Ευελπιστούμε η  ανοιχτή συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι  την 17η Νοεμβρίου 2018.

 Με εκτίμηση
Οι υπογράφοντες