Ψητοπωλείο “Κάτι Ψήνεται”: Η νοστιμιά του θα σε «κάψει» | Ελ. Βενιζέλου 22 Μυτιλήνη (PICS)

Λέγετε «Κάτι Ψήνεται»  και η νοστιμιά του θα σε "κάψει".

Όχι φυσικά κυριολεκτικά, εκτός αν είσαι λάτρης - κι αυτό προσφέρεται στο κατάστημα, αλλά χάρη στις υπέροχες γεύσεις του. Είναι το γευστικό στέκι επί της Ελ. Βενιζέλου 22, σε μία γωνιά που αγαπάμε να πηγαίνουμε και να κάνουμε ένα διάλειμμα για καλό φαγητό.

Η διαφορά στο ψητοπωλείο «Κάτι Ψήνεται»   βρίσκετε στα φρέσκα υλικά και μόνο αν δοκιμάσετε θα το επιβεβαιώσετε. Εκλεκτά κρέατα ψημένα στα κάρβουνα προορίζονται για ουρανίσκους απαιτητικούς. Επωφεληθείτε των προσφορών μέσω της σελίδας του ψητοπωλείου στο Fagi.gr.

Το στέκι που έχουν λατρέψει τα τελευταία χρόνια οι Λεσβίοι αλλά και οι τουρίστες της περιοχής  βρίσκεται απέναντι από τη μαρίνα και πιο συγκεκριμένα στην Ελευθερίου Βενιζέλου 22, μπορείτε να δοκιμάσετε πίτες κανονικές αλλά και γίγας, ανάλογα με την όρεξή σας, καθώς και μερίδες με γύρο χοιρινό, γιαουρτλού, κοψίδια, κεμπάπ, σεφταλιά κ.ά.. Ακόμη μπορείτε να γευτείτε κυπριακές πίτες, κλαμπ με γύρο χοιρινό, burgers και σαλάτες κάθε λογής.

Η ποιότητα των προϊόντων, το άψογο σέρβις, ο άνετος και μεγάλος χώρος, οι καλές τιμές είναι τα κίνητρα που θα σας κάνουν να επισκεφτείτε το ψητοπωλείο αυτό και να δοκιμάσετε ό,τι λαχταράτε.

Στο «Κάτι Ψήνεται» θα βρείτε ό,τι ακριβώς ζητάτε:


Ζουμερό burger, κοτόπουλο στη σχάρα και στη σούβλα, απολαυστικούς γύρους από κοτόπουλο ή χοιρινό, παϊδάκια, μπριζόλες, κεμπάμπ, μπιφτέκια, μπιφτέκια γεμιστά, ολόφρεσκες σαλάτες, ποικιλία ορεκτικών σε πολύ χορταστικές μερίδες..και απίστευτες τιμές!

Ένα ψητοπωλείο ξεχωριστό, όπου μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου με θέα το λιμάνι της πόλης, σε ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον με πιάτα που δεν θα μπορείς να τα αποχωριστείς όταν τα δοκιμάσεις. Ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από 5 χρόνια περίπου και κατάφερε μέσα στο διάστημα αυτό να γίνει σημείο αναφοράς των καλοφαγάδων.

Το κατάστημα λειτουργεί από τις 12:00 το μεσημέρι έως τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα. Σε περίπτωση που δε θέλετε να βγείτε από το σπίτι, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας στο www.fagi.gr ή στα τηλέφωνα των παραγγελιών.

Ο χώρος διατίθεται και για εκδηλώσεις και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 22510 22577, καθώς και στο 6975-575674 (What’s Up).

**Ο γύρος κοτόπουλο είναι ψημένος στα κάρβουνα και τα μπιφτέκια στα burgers χειροποίητα. Απολαύστε τα!

Περιηγηθείτε μέσα από το φωτογραφικό άλμπουμ στο Ψητοπωλείο “Κάτι Ψήνεται”: