Συναντήσεις της δημοτικής αρχής με τα τοπικά συμβούλια, φορείς και κατοίκους των χωριών της Λέσβου (pics)


Συναντήσεις της δημοτικής αρχής Λέσβου


Στο πλαίσιο ενημέρωσης των Τοπικών Συμβουλίων, των φορέων και δημοτών πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, συναντήσεις εργασίας στις Δημοτικές Ενότητες Γέρας, Θερμής και Μανταμάδου, από τον Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό και στελέχη της Δημοτικής Αρχής και της ΔΕΥΑΛ.

Η ενημέρωση αφορά την ανάδειξη των τοπικών προτάσεων και προβλημάτων, αλλά και την ενδελεχή ενημέρωση για τα δρομολογηθέντα ζητήματα.

Στη βάση αυτή, ο Δήμαρχος έκανε απολογισμό των έργων που ολοκληρώθηκαν, βρίσκονται σε εξέλιξη ή προγραμματίζεται να γίνουν στις παραπάνω περιοχές, είναι αποτέλεσμα συστηματικής και επίπονης προσπάθειας και κινούνται στην κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων, τις υποδομές και το φυσικό περιβάλλον. Ο κ Γαληνός, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι σε μια δύσκολη συγκυρία η Δημοτική Αρχή, με γνώμονα πάντα την ισόρροπη ανάπτυξη  επιδιώκει το καλύτερο αποτέλεσμα για τους δημότες.

Στη διάρκεια των συναντήσεων, από τους παρευρισκόμενους τέθηκαν ερωτήσεις και ζητήματα που τους απασχολούν, κατατέθηκαν προτάσεις για έργα και παρεμβάσεις, ενώ ο Δήμαρχος και συνεργάτες του έδωσαν αναλυτικές απαντήσεις σχετικά με τα θέματα που αναφέρθηκαν.

Οι ενημερωτικές συναντήσεις, θα συνεχιστούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες της Λέσβου, με γνώμονα ένα ειλικρινή διάλογο που θα επικεντρώνεται στα κυρίαρχα ζητήματα κάθε περιοχής.