Ποιος διεθνής ποδοσφαιριστής εμπιστεύτηκε τον Δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλο και το Hairtranslant για μεταμόσχευση μαλλιών;

Άλλαξε τη ζωή σου και τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου μέσα σε 4 ώρες!


Αυτό έκανε και ο αμυντικός της Εθνικής Μάλτας, ο 31χρονος Αντρέι Άγκιους (AndreiAngius) που εμπιστεύτηκε την HAIRTRANSPLANT & τον  δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλο.

Ο Άνγκιους προχώρησε σε αποκατάσταση των μαλλιών τουαπό τον Δερματολόγο- Δερματοχειρουργό, Ιωάννη Παπαγγελόπουλο & τηνιατρική ομάδα του και το αποτέλεσμα, τον δικαίωσε, μιας και η αλλαγή είναι εντυπωσιακή.

Με την εξέλιξη της επιστήμης και την εμπειρία ετών, ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος και η ομάδα της πρώτης εξειδικευμένης κλινικής διάγνωσης και για θεραπεία της τριχόπτωσης στην Ελλάδα, HAIRTRANSPLANT, μπορούν να εγγυηθούν όχι μόνο το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα αλλά και την καλύτερη εξατομικευμένη θεραπεία.

Οι εγκαταστάσεις της Hair Transplant, τόσο στην Αθήνα όσο και στις άλλες χώρες
(Κύπρος, Μάλτα, Αλβανία), πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και είναι ειδικά κατασκευασμένες για να λαμβάνουν χώρα μεταμοσχεύσεις μαλλιών ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, έτσι ώστε το αποτέλεσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών να είναι όχι απλά το καλύτερο, αλλά να αγγίζει την τελειότητα, απ’ όλες τις απόψεις.

Σκοπός της εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών,HAIRTRANSPLANT, είναι να προσφέρει όχι απλά αξιοπρεπή αποτελέσματα στον πελάτη αλλά τα καλύτερα της αγοράς.

Η τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Micro-strip

Ανάμεσα στις υπόλοιπες μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών (STRIP, FUE) που πραγματοποιεί, oδρ. Παπαγγελόπουλος και η ιατρική του ομάδα, εφαρμόζει από το 2007 μια επαναστατική μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών και μετεξέλιξη της strip, την τεχνική Micro-strip.

Η Micro-stripεφαρμόζεται σε υποψηφίους προς μεταμόσχευση μαλλιών στους οποίους είναι αδύνατη η λήψη μοσχευμάτων με την κλασική strip λόγω έλλειψης ελαστικότητας της δότριας περιοχής αλλά και σε περιπτώσεις πολύ μικρής δότριας περιοχής.Η εμπειρία και η γνώση της μεθόδου είναι άριστη και η συνεργασία με κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς δίνει στον κάθε ασθενή το αναμενόμενο αποτέλεσμα τόσο σε αισθητικό επίπεδο, όσο και σε λειτουργικό.

Κλείσε τώρα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού ή συμπληρώστε τη φόρμα onlineδιάγνωσης   <εδώ>


Λεπτομέρειες για την μεταμόσχευση μαλλιών στο https://www.hairtransplant.gr/el/