Το καλύτερο μέλι στον κόσμο έχει μέσα γεύση Βορείου Αιγαίου- «Πευκόμελο με μαστίχα Χίου και τον χρυσό»

Είναι γνωστό πλέον σε όλο τον κόσμο ότι η ελληνική γή ΄παράγει πάρα πολλούς βιολογικούς θησαυρούς.

Μάλιστα αρκετοί από αυτούς είναι τόσο ψηλά στην υπόληψη των καταναλωτών του εξωτερικού που κοστίζουν αρκετά ακριβά και μάλιστα καταναλώνονται ποσοστιαία περισσότερο εκεί παρά εντός της Ελλάδας.

Ενδεικτικό της λανθασμένης αντίληψης που έχουμε στην χώρα μας για τις ευεργετικές ιδιότητες των βιολογικών υπερτροφών (superfoods) είναι οι δείκτες ανάπτυξης στις πωλήσεις των χημικών βιταμινών σε σύγκριση με τις βιολογικές υπερτροφές. Τα χημικά σκευάσματα βιταμινών έχουν αυξήσει τις πωλήσεις τους στο 2017 έναντι του 2016 6% ενώ οι βιολογικές υπερτροφές μόλις 4%. Ενώ στον αντίποδα οι Βρετανοί αύξησαν τις πωλήσεις βιολογικών υπερτροφών 8% ενώ τα χημικά σκευάσματα βιταμινών είχαν πτώση -4%.

Ωστόσο υπάρχουν κάποια λαμπρά παραδείγματα στην Ελληνική αγορά που έχουν κατακτήσει μεγάλο μερίδιο της διεθνής αγοράς και μάλιστα αποκτούν κάθε μέρα που περνάει φανατικό κοινό που εντάσσει τα προϊόντα τους στην καθημερινότητά τους.


meli me mastixa.jpg

Μία από αυτές της εταιρείες είναι η “Greece το you” που δίνει μία γεύση από Ελλάδα και κατακτάει πολλές χώρες του πλανήτη παρέχοντας ίσως το απόλυτο superfood αυτή τη στιγμή. Η εταιρεία “Greece to you” έχει δημιουργήσει την συλλογή amfipolis gold honey η οποία απαρτίζετε από μία σειρά εκλεκτού μελιού από διάφορες ποικιλίες και περιέχει βρώσιμο χρυσό 22καρατίων καθώς και πολλά στηχεία της ελληνικής γης.

protupo2.jpg
Ένα από τα υπερπροιόντα της εταιρείας, που αυτή την στιγμή θεωρούνται κορυφαία σε όλο τον πλανήτη κατακτώντας μάλιστα το κορυφαίο βραβείο φυσικών superfoods και γευστική απόδοσης είναι το Πευκόμελο με την μαστίχα χίου και το χρυσό των 22καρατίων! Αυτό το μέλι βραβεύτηκε ως το καλύτερο superfood στο κόσμο κατακτόντας την πρώτη θέση ανάμεσα σε 1200 προϊόντα στην διεθνή έκθεση της «Nordic Organic Food Fair» που έλαβε χώρα φέτος στο Μάλμε της Σουηδίας.

Μάλιστα το Πευκόμελο με την μαστίχα Χίου και τον χρυσό έχει δοκιμαστεί και από την πριγκίπισσα της Σουηδίας που βρήκε εξαιρετική την γεύση του η οποία παραβρέθηκε στην έκθεση καθώς και δεκάδες αξιωματούχοι από την Μ. Βρετανία, το Ντουμπάι, την Ελβετία και πολλές ακόμα χώρες. Αρκετοί μάλιστα από αυτούς που το δοκίμασαν και το εξέλεξαν ως κορυφαίο βιολογικό προϊόν δήλωσαν ότι το έχουν εντάξει ήδη στην καθημερινότητά τους.
meli mastixa.jpg

Ας δούμε λίγο όμως ποιες είναι οι ευεργετικές ιδιότητες αυτού του superfood στον ανθρώπινο οργανισμό.
  1. Άμεση αντιγηραντική δράση και διαγραφή ρυτίδων! 
  2. Τόνωση και λάμψη του δέρματος, ενίσχυση κολλαγόνου! 
  3. Μείωση των επιπέδων σακχάρου και χοληστερόλης στο αίμα, αύξηση των επιπέδων της HDL (καλή χοληστερόλη) και μείωση των επιπέδων της LDL (κακή χοληστερόλη)! 
  4. Αντικαρκινική δράση (απόπτωση καρκινικών κυττάρων του παχέος εντέρου)! 
  5. Αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση! 
  6. Το απόλυτο αναλγητικό, αντιβηχικό, ορεξιογόνο, αφροδισιακό, στυπτικό, ερυθροποιητικό, διουρητικό, αποχρεμπτικό και αιμοστατικό μπορεί να θεραπεύσει το πεπτικό έλκος!
  7.  Αντιαλλεργικές ιδιότητες (παρεμπόδιση συσσώρευσης αιμοπεταλίων)! 
  8. Τόνωση και ενδυνάμωση του οργανισμού! Είναι το απόλυτο 100% βιολογικό superfoods που θωρακίζει τον οργανισμό σας!

    Για όσους ενδιαφέρονται να έχουν περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ρίξετε μία ματιά εδώ και να επικοινωνήσετε με την εταιρεία που έχει την διάθεση του προϊόντος σε Ελλάδα και εξωτερικό