Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Τελευταία ευκαιρία για τον Διαγόρα με τον Παναργειακό - Να «κλειδώσει» την παραμονή θέλει ο Αιολικός απέναντι στον Ερ. Κιβεριου

Κρίσιμα παιχνίδια για τις ομάδες της Λέσβου στην 19η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ


Αιολικός : Πάει να «τελειώσει» την παραμονή

Να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με την παραμονή του και να μην μπλέξει σε σενάρια και υπολογισμούς θέλει ο Αιολικός, ο οποίος έχει την πρώτη του ευκαιρία την Κυριακή στο Κιβέρι. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ερμή σε ένα ματς-τελικός για τους γηπεδούχους που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες.

Η ομάδα της Μυτιλήνης πάει εκεί να πάρει ό,τι μπορεί, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν σε τέτοιου είδους παιχνίδια, χωρίς ιδιαίτερες απουσίες, με τον Διακορώνα εκτός λόγω αποβολής αλλά με καλή ψυχολογία, απόρροια της νίκης κόντρα στην Τριγλία. Σίγουρα το ματς δεν είναι τελικός αφού ο Αιολικός έχοντας βέβαιη τη νίκη με τον Ταμυναϊκό την τελευταία αγωνιστική αναζητά ένα τρίποντο σε τρία παιχνίδια, αλλά όσο πιο γρήγορα την πάρει τόσο το καλύτερο. Το κλίμα που θα συναντήσει πάντως στο Κιβέρι δεν πρόκειται να είναι και ιδιαίτερα φιλικό, καθώς οι γηπεδούχοι θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν το παιχνίδι, με τον Αιολικό πάντως να έχει και την συμπαράσταση των φίλων του στην μάχη αυτή, αφού ο σύνδεσμος των Αθηνών διοργανώνει εκδρομή για το παιχνίδι, που είναι και το τελευταίο ουσιαστικά στην Αττική μιας και το επόμενο θα είναι στην Σαντορίνη.

Διαγόρας: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Διαγόρα

Παιχνίδι χωρίς αύριο στην κυριολεξία, δίνει την Κυριακή το απόγευμα, στην Αγ. Παρασκευή ο Διαγόρας, υποδεχόμενος τον Παναργειακό, στο «καυτό» γήπεδο της Αγ. Παρασκευής. «Καυτό» καθώς άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και αναμένεται να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα που θα σπρώξει τον Διαγόρα στο τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από βαριά ήττα στην Ραφήνα και με 18 βαθμούς είναι πλέον υποχρεωμένοι να αναζητήσουν τρία τουλάχιστον τρίποντα στις εναπομείνασες αγωνιστικές. Το πρώτο θα πρέπει να είναι μεθαύριο με αντίπαλο τον Παναργειακό που έχει τον ίδιο στόχο. Αν ο Διαγόρας κερδίσει έχει ελπίδες. Αν χάσει ή έρθει ισόπαλος αποχαιρετά ουσιαστικά τις ελπίδες του. Ο Θανέλλας έχει επιστροφές καθώς θα είναι στην διάθεσή του οι Ρέτζος, Τζέκα και Τοπάλι που δεν έπαιξαν στην Θύελλα και ελπίζει αυτή την φορά οι παίκτες του να παρουσιαστούν έτοιμοι και αποφασισμένοι για το τρίποντο-ελπίδας. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, η διοίκηση όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ.

Γ’ Εθνική – Κυριακή 11 Μαρτίου

Ερμής – Αιολικός (13.15)
Διαγόρας – Παναργειακός

Θύελλα – Πανθηραϊκός
Αήττητος – Τριγλία
Χαλκίδα – Ερμιονίδα



Πηγή Τα Νέα της Λέσβου / Σ. Τσιντωτας