Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με το ένα πόδι στο τοπικό ο Διαγόρας- Νίκη….. παραμονής ο Αιολικός


Καταιγιστική ήταν η Θύελλα που επικράτησε 4-1 του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και πλέον είνια μια ανάσα από την παραμονή στην κατηγορία.


Στον ίδιο όμιλο νίκη παραμονής πανηγύρισε ο Αιολικός στη Μυτιλήνη με την Τριγλία όπου στενεψαν πάρα πολύ τα περιθώρια για τη σωτηρία της ομάδας από την Ραφηνα.

Αιολικός-Τριγλία Ραφήνας 2-0

ΣΚΟΡΕΡΣ: Ποτουρίδης (70’), Μπουρούς (86’)

Σπουδαία νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε ο Αιολικός επί της Τριγλίας στη Λέσβο. Οι παίκτες του Κώστα Ψυρρόπουλου ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να επικρατήσουν με δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος. Ο Ποτουρίδης άνοιξε το σκορ στο 70’, με το Μπουρού να «κλειδώνει» το ματς για τους γηπεδούχους, στο 86’.


Ο Αιολικός που δημιούργησε συνεχώς φάσεις μπροστά από την εστία της Τριγλιας είχε και 2 δοκάρια , 1 με τον Λαμπράκη και ένα με τον Μπουρου.

Θύελλα Ραφήνας – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 4-1

Η Θύελλα πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ με εύστοχο πλασέ του Σουλτανίδη, στο 13’. Οι γηπεδούχοι έμειναν μπροστά και απείλησαν ξανά με το Δημητρίου (25’) από κόρνερ του Χαρακτίδη. Στο 32’, μία ακόμα ευκαιρία με το Μπουντάκη από καλή θέση. O Γεραγωτέλης διπλασίασε τα γκολ της Θύελλας, στο 41’, μετά από εκτέλση φάουλ και ασταθές διώξιμο των αμυντικών του Διαγόρα.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Τζόρνταν έφτασε πολύ κοντά στο να μειώσει το σκορ, για τους φιλοξενούμενους. Στο 55’, ο Χαρακτίδης είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Μπουντάκης «τελείωσε» το ματς, στο 82’, κάνοντας το 3-0, από κοντά. Στο 88’, ο Σωτηριάδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στο 90’ ο Διαγόρας μείωσε σε 3-1 με σουτ του Τσομπανέλλη. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γεραγωτέλης.

Θύελλα Ραφήνας: Πάντος, Ντόσκας, Φύτρος (71’ Παπαδόπουλος), Μανουσάκης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αράπης, Σενε (26’ Μπουντάκης), Δημητρίου (83’ Παπατσαράκης), Σουλτανίδης

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής: Χάιρο, Χατζέλλης, Στάτης, Παπαδόπουλος, Μέρο (61’ Κίστα), Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Χριστόφ, Μαλακός (83’ Παρέλλης), Τσομπανέλλης, Τζόρνταν
Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Αναλυτικά

Θύελλα Ραφήνας – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 4-1
Αιολικός-Τριγλία Ραφήνας 2-0 (70' Θεμιστοκλής Ποτουρίδης, 80' Δημήτρης Μπουρους) 
ΑΕ Ερμιονίδα-Αήττητος Σπάτων 1-0 (30' Μακρίδης)
Ταμυναϊκός-ΑΟ Χαλκίς 0-2 (16' Θωμάς, 65' Tαυταρίδης)
Παναργειακός-Ερμής Κιβερίου 1-0 (31' Καμπιώτης)

Η βαθμολογία 

1 Αήττητος Σπάτων 37
2 Χαλκίδα 26
3 Ερμιονίδα 25
4. Θύελλα Ραφήνας 23
5 Αιολικός 23
6. Παναργειακός 23
7 Πανθηραϊκός 22
--------------------------------
8 Ερμής Κιβερίου 21
9 Τρίγλια Ραφήνας 18
10 Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 18
11 Ταμυναϊκός 8

Η επόμενη αγωνιστική

Αήττητος-Τρίγλια Ραφήνας
Θύελλα Ραφήνας - Πανθηραϊκός 
Χαλκίδα - Ερμιονίδα
Ερμής Κιβερίου - Αιολικός
Διαγόρας Αγίας Παρασκευής - Παναργειακός

Με πληροφορίες liganews.gr