Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με Τριγλια στον Ταρλα ο Αιολικός…για την νίκη- Ντεμπουτο Θανελλα με νίκη σωτηρίας θέλουν στον Διαγόρα με την Θύελλα

Με τις ομάδες τις Ραφήνας παίζουν οι ομάδες της Λέσβου για την 18η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ


Αιολικός

Χωρίς το παραμικρό περιθώριο για να χάσει βαθμούς, ο Αιολικός υποδέχεται την Κυριακή, στις 15.00, στο Στάδιο Μυτιλήνης την Τριγλία, ίσως στο πιο καθοριστικό μέχρι σήμερα παιχνίδι. Με 20 βαθμούς στο σακούλι του,  όσους ακριβώς και η ζώνη του υποβιβασμού αυτή την στιγμή, ο Αιολικός πρέπει να κερδίσει, σε διαφορετική περίπτωση η υπόθεση παραμονής θα δυσκολέψει εξαιρετικά και θα μπει σε πολύ μεγαλύτερες περιπέτειες από  αυτές που βρίσκεται τώρα.
Η Τριγλία έχει 18 βαθμούς, παίζει και αυτή ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την σωτηρία και μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Ο Κωνσταντίνος Ψυρρόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα αφού επανέρχεται και ο Κριπιντήρης και θα κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ, που θα αναγκάσει τον αντίπαλο να βγει από το καβούκι του. Η διοίκηση σε μια προσπάθεια να φέρει κόσμο στο γήπεδο και να βοηθήσει τους παίκτες, όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ στο παιχνίδι, δείγμα της κρισιμότητάς του.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αιολικός για το ερχόμενο ματς με την ομάδα της Ραφήνας.

Το σωματείο της Λέσβου κάλεσε τον κόσμο του στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Π.Σ. Αιολικός ανακοινώνει ότι η γενική είσοδος, για τον κρίσιμο αγώνα , της Κυριακής 4/3/2018 με την Τρίγλια Ραφήνας στις 15:00 στο Δημ. Στάδιο Μυτιλήνης ορίζεται στα 5 ευρώ.
Καλούμε όλους τους Λέσβιους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της για την φετινή χρονιά.
Προπώληση εισιτήριων θα γίνεται από την Πέμπτη 01/03/2018 από τα μελή του ΣΦΑΜ και τις Διοίκησης.

Διαγόρας

Την κατηγορία του παίζει ουσιαστικά την Κυριακή ο Διαγόρας στην Ραφήνα φιλοξενούμενος από την Θύελλα, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς και το μέλλον του στην Γ’ Εθνική. Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα της Αγ. Παρασκευής ποντάρει πολλά, έχει σχεδιάσει εδώ και καιρό πάνω σε αυτό και από το αποτέλεσμά του θα κριθούν, αν όχι όλα, τα περισσότερα. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Διαγόρα. Με 18 βαθμούς χρειάζεται τρεις νίκες στα επόμενα πέντε παιχνίδια για να έχει ελπίδες να σωθεί και η Θύελλα είναι ένα από τα τρίποντα στα οποία υπολογίζει.

Ο Φώτης Θανέλλας θα κάνει ντεμπούτο σε ένα γνώριμο γι’ αυτόν περιβάλλον, αφού βρισκόταν μέχρι πρότινος στην Τριγλία Ραφήνας, ενώ το τελευταίο του παιχνίδι ήταν απέναντι στην Θύελλα την οποία γνωρίζει καλά. Ο έμπειρος τεχνικός έχει πάντως απουσίες, καθώς δεν είναι στην διάθεσή του οι τιμωρημένοι με κάρτες Ρέτζος, Τοπάλι και Τζέκα, ωστόσο η ομάδα της Λέσβου θα έχει στο πλευρό της για πρώτη φορά φέτος οπαδούς της μαζί, αφού η διοίκηση έχει οργανώσει εκδρομή από την Μυτιλήνη, ενώ θα δώσουν το παρών και φίλαθλοι από την Αθήνα.

Γ’ Εθνική – 7ος όμιλος

Κυριακή 4 Μαρτίου, 15.00

Ερμιονίδα – Αήττητος
Παναργειακός – Ερμής
Θύελλα – Διαγόρας
Ταμυναϊκός – Χαλκίδα
Αιολικός – Τριγλία


Πηγή Τα Νέα της Λέσβου / Σ. Τσιντωτας