Πόνος..αγάπη..έρωτας και στην μέση ο Κωνσταντίνος Νάζης LIVE στο Marush Blanc στην Προκυμαία Μυτιλήνης | 14 Φεβρουαρίου 2018

Τέταρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 γιορτάζουμε την ημέρα των ερωτευμένων  στο Marush Blanc στην Μυτιλήνη με τον μοναδικό Κωνσταντίνο Νάζη.


Ερωτικά, έντεχνα και λαϊκά τραγούδια συνθέτουν το σκηνικό ρομαντικής ατμόσφαιρας και ερωτικής διάθεσης.. .

Ο Κωνσταντίνος Ναζης έρχεται στο Marush Blanc … με τις κορυφαίες επιτυχίες, θέλω τα δικά σου τα φιλιά , όταν ποναω το γλενταω, σε όλα ναι, εγκεφαλικά, πω πω πω, σίγουρα θα τινάξει την προκυμαία….στον αέρα!!!

Του Αγ. Βαλεντίνου ο Κωνσταντίνος Ναζης live στο Marush...blanc

Τηλ κρατήσεων 694 2776177 - 697 3259779

***Διάθεση προσκλήσεων εντός καταστήματος μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων
(Είσοδος 5€)

Διοργάνωση: Musica Danca

Με την υποστήριξη του LesvosPost.com




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ- Κωνσταντίνος Ναζης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Παρά το γεγονός οτι κανείς άλλος στην οικογένειά του δεν ασχολήθηκε με το τραγούδι, ο Κωνσταντίνος έδειξε από μικρός την προτίμησή του στην τέχνη της μουσικής. Οι σπουδές του στη φωνητική για επτά χρόνια (με δασκάλους τον Χρήστο Λυριτζή και τον Ακη Δείξιμο), στην κιθάρα για οκτώ χρόνια και στο σολφέζ dictee για πέντε χρόνια, το αποδεικνύουν. Το πτυχίο θεωρίας – αρμονίας δίνει στον νεαρό Κωνσταντίνο τις καλλιτεχνικές του βάσεις, ο ίδιος, ωστόσο, πάντα ανήσυχος σπούδασε και κατέχει πτυχίο και στον τομέα music sound technology.

To 2010 o Κωνσταντίνος αποφασίζει να συμμετάσχει στην τηλεοπτική διαδικασία – talent show “X – FACTOR” και γίνεται δεκτός με εξαιρετικές κριτικές από την επιτροπή που τον επιλέγει για τα “live” και με μεγάλη αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό που τον αγκαλιάζει και τον επιδοκιμάζει. Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει ως το τέλος (συμμετείχε σε δέκα live), σίγουρα, όμως, κέρδισε μια πολύ σημαντική εμπειρία και πάνω απ΄ όλα την αγάπη του κόσμου. Mια αγάπη που θα τον ακολουθεί και στις live εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στο πρώτο του ηχογράφημα με τίτλο “Παζλ” που κυκλοφόρησε το 2011 από την δισκογραφική εταιρία LYRA. Ακολούθησε το καλοκαίρι του 2012 η επιτυχία «Πιο κοντά» σε στίχους Νικολέτας Περάκη, μουσική και production Dj PANTELIS. Το single κυκλοφόρησε από τη Sugar Factory Records.


Τέταρτη 14 Φεβρουαρίου 2018….

Έναρξη: Μετά τις 23:00!

INFO MARUSH

Τρίτη 14-02-18

On Decks: Dj Manolo

ΕΝΑΡΞΗ 23:30

Είσοδος 5€

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510-37833 – 693-2716666 και με SMS....

Διεύθυνση: Κουντουριώτη Παύλου 59 προκυμαία Μυτιλήνης



Με την υποστήριξη του LesvosPost.com