Μοναδικές διακοπές από την Diplomat Travel σε Φλωρεντία και Στοκχόλμη για 4 ημέρες και 2 άτομα σε απίστευτες τιμές

To Diplomat Travel σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις καλύτερες διακοπές που κάνατε ποτέ! 


Πάρε το ταίρι σου η τον φίλο σου και απόλαυσε τις μοναδικές προτάσεις διακοπών που σου προσφέρει η Diplomat Travel σε μοναδικούς προορισμούς..

Αναλυτικά:

Πακέτο 4 ημερών στην ρομαντική Φλωρεντία για 2 άτομα !

Το πακέτο περιλαμβάνει

 αεροπορικά εισιτήρια 
3 διανυκτερεύσεις σε κεντρικά ξενοδοχεία 4* 
 φόρους αεροδρομίων
πρωινό

Συνεργαζόμενα ξενοδοχεία:  RESIDENCE PALAZZO RICASOLI HOTEL 4*, DE ROSE PALACE HOTEL 4*

Μία από τις πιο γνωστές πόλεις της Ιταλίας, με πλούσιο τουριστικό ενδιαφέρον είναι η Φλωρεντία, η πρωτεύουσα της περιφέρειας της Τοσκάνης. Χτισμένη πάνω στον ποταμό Άρνο, διατέλεσε κατά το Μεσαίωνα σημαντικό κέντρο εμπορίου. Χαρακτηριστικό κομμάτι της Αναγέννησης, η Φλωρεντία, έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO για το ιστορικό της κέντρο.

ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ 549 ΕΥΡΩ

Κάνε την κράτηση σου τώρα ! 

Κάλεσε στο 2106517509


Πακέτο 4 ημερών στη πρωτεύουσα της Σουηδίας τη Στοκχόλμη  για 2 άτομα !

Ταξιδέψτε στη πρωτεύουσα της Σουηδίας τη Στοκχόλμη με το Diplomat Travel και την μοναδική προσφορά για 4 ημέρες 2 άτομα ! 

Η προσφορά περιλαμβάνει

αεροπορικά εισιτήρια απευθείας πτήσεων , 
διαμονή σε ξενοδοχεία 3*,4* 
 πρωινό
τους φόρους αεροδρομίων

Διαμονή σε ξενοδοχεία όπως: Ibis Style Jarva , 2Home Stockholm ,Brommavik
Με δάση, λίμνες και το αρχιπέλαγος, η χώρα-στολίδι του Βορρά εξελίσσεται διαρκώς παίζοντας δυνατά σε τομείς όπως η γαστρονομία, ο πολιτισμός, το ντιζάιν αλλά και το shopping.

Βασικός πόλος έλξης η Στοκχόλμη, η πλωτή πολιτεία, η οποία αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό της κέντρο και συγχρόνως πόλο έλξης για οικογένειες, παρέες, ζευγάρια ή solo ταξιδιώτες. Το Gοteborg, η πύλη στο δυτικό αρχιπέλαγος, αναδεικνύεται από βιομηχανικό λιμάνι σε σύγχρονο κέντρο πολιτισμού, αθλητικών διοργανώσεων και πρωτοποριακής κουζίνας αξιώσεων.

Στο κοσμοπολίτικο Malmο στα νότια θα ζήσετε στον παλμό μιας πλήρως ανανεωμένης γειτονιάς στο δυτικό λιμάνι, με εμβλήματα της πόλης το πρωτοποριακό κτίριο Turning Torso και τη γέφυρα Οresundsbron, μέσω της οποίας φτάνετε μόλις σε 20 λεπτά στην Κοπεγχάγη.

ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ 449 ΕΥΡΩ




Δείτε όλες τις προσφορές μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ