Το σουτιέν που θα τρελάνει το αγόρι σου την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θα σε κάνει να μοιάζεις ακαταμάχητη

H μέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε και η κάθε γυναίκα περιμένει αυτή η μέρα, να είναι μία μέρα όπου ο καλός της θα της εκφράσει τον έρωτά του για εκείνη με ρομαντικό και όμορφο τρόπο.


Εκτός όμως από την κλασική αντιμετώπιση αυτής της μέρας υπάρχει και η πιο ρεαλιστική μεριά. Αυτή η μεριά είναι λίγο πιο Kinky και σίγουρα περιλαμβάνει ένα πιο εκρηκτικό φινάλε.

Για να επιτύχουμε όμως αυτό το “ερωτικό θρίαμβο” θα πρέπει να μοιάζουμε ακαταμάχητες και πολύ σέξυ.

Άρα σημαντικό ρόλο για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα μας κάνει ακαταμάχητες εκτός από τα ρούχα, το μακιγιάζ, τα παπούτσια και τα άλλα. Είναι να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στα εσώρουχά μας και κυρίως στο σουτιέν.

Το σουτιέν είναι αυτό το εσώρουχο που δουλεύει για εμάς ζουζουνίζοντας μέσα στο μυαλό του άντρα όσο ακόμα φοράμε ρούχα κάνοντας την μισή δουλειά της έλξης αντί για εμάς. tο σουτιέν είναι το εσώρουχο αυτό που δημιουργεί την ερωτική μας εικόνα στο μυαλό του άντρα όσο ακόμα είμαστε ντυμένες και αυτό φίλες μου πιστέψτε με, είναι το πιο εθιστική πράγμα σε έναν άντρα.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να σας προτείνω σήμερα μία λύση που εγώ την χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο περίπου και δεν την αλλάζω με τίποτα.

Υπάρχει ένα σουτιέν που κάνει το μπούστο της γυναίκες να μοιάζει πολύ ελκυστικό και να μας γεμίζει αυτοπεποίθηση βγάζοντας την σέξι μεριά μας προς τα έξω.

Επίσης το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει αυτό το σουτιέν είναι ότι δεν έχει κορδόνια και μάλιστα μπορεί να φορεθεί με τα πάντα.


Επίσης θέλω να σημειώσω κάτι πολύ σημαντικό που θα σας γλιτώσει από παγίδες και απογοητεύσεις για όλες εσάς που θα μπείτε στην διαδικασία να το δοκιμάσετε.

Το αυθεντικό cross makeup bra κοστίζει 15 ευρώ χωρίς κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής. Ωστόσο κάποια στιγμή λόγο του ότι έχω αγοράσει καμιά 10αριά τέτοια είχα μπει στο κόπο να το αγοράσω μέσω μεγάλης ιστοσελίδας συγκριτή τιμών και το είχα βρει μέχρι και 7 ευρώ όπως ήταν φυσικό έκαναν μία παραγγελία με σκοπό να κερδίσω χρήματα και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Εκτός του ότι μέσα σε 1 μήνα ήταν για πέταμα και δεν κολλούσε η σιλικόνη καθόλου το συνολικό του κόστος ήταν 13 ευρώ γιατί είχε κόστος και μεταφορικών και αντικαταβολής. Για διαφορά δύο ευρώ νομίζω ότι δεν συγκρίνονται οι ποιότητες κατασκευής τους σε καμία περίπτωση. Να φανταστείτε ότι το πρώτο αυθεντικό που είχα πάρει το έχω ένα χρόνο και ακόμα το χρησιμοποιώ και εφάπτεται με το σώμα σαν να το έχω πάρει εχθές.

Ας αφήσουμε όμως τις συμβουλές.

Αυτό που έχω να σας πώ είναι ότι αν είστε μία γυναίκα που της αρέσει να είναι ελκυστική και σέξι το συγκεκριμένο σουτιέν μπορεί να το επιτύχει και μάλιστα σε βαθμό που ούτε εσείς η ίδια δεν θα το πιστεύετε.

Νίκη Σαλιάρου
Fashion blogger