Έκοψαν βασιλόπιτα στο Ροταριανό Όμιλο Μυτιλήνης

 την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου


Τα μέλη και οι φίλοι του Ρ.Ο. Μυτιλήνης, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 το μεσημέρι, έκοψαν την βασιλόπιτά τους στο κέντρο «ΑΙΓΕΙΡΟΣ» στη Σκάλα Μυστεγνών. Η όλη εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το κέντρο αποδείχτηκε πολύ μικρό τελικά για καλύψει την μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε τα εκατό άτομα. Προκλήθηκε αδιαχώρητο το οποίο βέβαια ξεπεράστηκε χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Ν.Δ. του Νομού μας και τ. υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου.

Το κέφι στο κατακόρυφο χάρη στην πολύ καλή ζωντανή μουσική. Οι σερπαντίνες γέμισαν την μικρή πίστα και τα τραπέζια. Αν και μεσημέρι πολλοί χόρεψαν. Την προσευχή έκανε ο ρ. Γ. Γραμματέας και εψηφισμένος πρόεδρος, Ιγνάτιος Χατζηβασιλέλλης. Ο πρόεδρος του ομίλου, Λευτέρης Χαβραλής, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και τους ευχαρίστησε για την μαζική τους παρουσία και ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή διασκέδαση.

Το γεύμα πλούσιο και το κρασί άφθονο. Την έκπληξη της ημέρας την έκανε η σύζυγος του ροταριανού Λευτέρη Παπαϊωάννου, Μαριάνθη η οποία μεταμφιεσμένη πήρε το μικρόφωνο και απήγγειλε μια δική της παρλάτα, αποκριάτικου περιεχομένου, που γέμισε με γέλια και χειροκροτήματα την αίθουσα.


Ο πρόεδρος, πλαισιωμένος με το Δ.Σ., έκοψε τη βασιλόπιτα. Το φλουρί κέρδισε ο φίλος του Ρ.Ο.Μ. Κυριάκος Βάσσος. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι το απόγευμα. Τέτοιες εκδηλώσεις βοηθούν στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του ομίλου.