"Είμαστε δυο, είμαστε τρεις"... Φρέσκες μπανάνες..- Διαβάστε τις σημερινές μπανάνες στην Μαϊμού του αθλητισμού της Λέσβου

Κάθε Τρίτη η Μαϊμού που αγαπήσατε, η Μαϊμού που αποκαλύπτει πολλά… θα εμφανίζεται στην οθόνη σας…… Μια αποκλειστική συνεργασία του LesvosPost…

Καλώς τα παιδιά. Γυρίσατε από το συλλαλητήριο ή ακόμη μετριέστε? Εμείς πάντως ακόμη δεν κάναμε, στην ζούγκλα δεν μπορείς εύκολα να ξεσηκωθείς, θα σε φάνε τα λιοντάρια. Χαλαρός θα είμαι σήμερα μην ανησυχείτε.

+ Όπως πάει το πράγμα, Αιολικός και Διαγόρας όταν θα παίξουν μεταξύ τους θα «καίγονται» και οι δυο και θα παίζουν τελικό. Μέχρι τότε ο Αιολικός έχει να παίξει με Θύελλα εντός, δυο σερί εκτός σε Άργος και Σπάτα μέσα με Τριγλία και έξω με Κιβέρι ενώ ο Διαγόρας με Ερμιονίδα εκτός,Χαλκίδα εντός, ρεπό, Θύελλα στην Ραφήνα και εντός με Παναργειακό. Η λογική λέει πως ο Αιολικός αν κερδίσει τα τέσσερα εντός (έχει και τον Ταμυναικό μέσα την τελευταία αγωνιστική) και φτάσει 16 +12= 28, έχει σωθεί. Η ίδια λογική λέει πως το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Διαγόρας αν πετύχει το 3χ3 έχοντας πέραν της Χαλκίδας και του Παναργειακού και την Τριγλία. Όπως και να χει η παραμονή θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική και δυστυχώς το ματς Αιολικού – Διαγόρα δεν θα είναι αδιάφορο για κανέναν.




+ Η ουσία βέβαια δεν είναι μόνο τι θα γίνει φέτος αλλά και τι προοπτικές υπάρχουν. Για παράδειγμα στον Αιολικό είτε μείνει είτε υποβιβαστεί η ομάδα, ο Γρυππιώτης έχει δηλώσει στο περιβάλλον του ότι τελείωσε από την ομάδα. Αυτό βέβαια το χετε ξανακούσει φαντάζομαι, αλλά φέτος δεν είναι το ίδιο. Και φυσικά αν φύγει ο Σταύρος, θα τον ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Ίσως βέβαια αυτό να είναι και αναγκαίο κακό. Ίσως έφτασε πλέον το πλήρωμα του χρόνου να αλλάξει στόχους και πρόσωπα η ομάδα. Ίσως…

+ Τελικός κυπέλλου Λέσβου την περασμένη εβδομάδα. Όπως τον περιμέναμε. Χωρίς καμία σοβαρή οργάνωση από πλευράς ΕΠΣΛ, με τον Κουκουνιά για 786 φορά στα decks, το ίδιο cd που ακούμε εδώ και χρόνια (ακόμη και οι ερμηνευτές έχουν ξεχάσει τα τραγούδια που παίζονται στα μεγάφωνα του Ταρλά), με τον ύμνο του Αιολικού να παίζει καταλάθος για λίγο και τους Ανεμοτιανούς να μας αγριοκοιτάνε και με το δίκιο τους,  με την εξέδρα άδεια, (ούτε ακαδημίες δεν είχε για παράδειγμα που θα μπορούσαν να δώσουν ένα πιο γιορτινό τόνο). Από επισήμους ουδείς. Ή δεν προσκλήθηκαν ή δεν θέλησαν να έρθουν.  Πάντως να χτυπάμε ξύλο μην πάθει τίποτα ο Κουκουνιάς, παίζει να μην ξανά γίνει τελικός κυπέλλου. Κράτα Μήτσο να βγει η τετραετία τουλάχιστον. Τα προσχήματα έσωσε ο Πετρέλλης που στο τέλος με τις απονομές ι έσωσε κάπως την τιμή της ΕΠΣΛ.

+  Εδώ βέβαια δεν ήρθε ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ στον τελικό, οι «ξένοι» θα έρθουν. Καλά ο Πρόεδρος δεν έχει πατήσει σε γήπεδο φέτος, γενικά, ούτε τοπικό, ούτε Γ Εθνικής. Οπότε  δικαιολογείται….

+ Και για να τελειώσουμε με τον τελικό. Πολύ μου άρεσε η όλη συμπεριφορά των ανθρώπων του Ατρόμητου. Και στην εξέδρα και στον αγωνιστικό χώρο. Η νοοτροπία που έχουν και ο τρόπος που αντιμετωπίζουν πλέον το ποδόσφαιρο. Και αυτό είναι επίτευγμα του Μητρέλλου τον οποίον γνωρίζω ελάχιστα, αλλά μ΄αρέσει ο τρόπος που έχει προσεγγίσει την όλη κατάσταση και αυτό που έχει καταφέρει στην ομάδα. Και επειδή τέτοιοι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν κάπως το  ποδόσφαιρο μας που είναι βαλτωμένο, καλό είναι να μην τον διώξουμε τον άνθρωπο από τώρα. 

+ Δωρεάν η μετακίνηση από την ΕΠΟ για Αιολικό και Διαγόρα προς Σαντορίνη. Όχι μόνο για τα δικά μας σωματεία βέβαια. Αλλά και για αυτά της Αργολίδας. Σύνολο για τα δικά μας 8.000 ευρώ. Και κάποιοι πανηγυρίζουν. Να θυμίσω μόνο πως στην αρχή είχαν τάξει δυο παιχνίδια για κάθε ομάδα. Και να θυμίσω επίσης πως ήδη τα 4.000 ο Αιολικός τα χει δώσει σε πρόστιμα. Κατά τα άλλα ο καιρός θα είναι αίθριος.

+ Η αλήθεια είναι πως γκρινιάζω πολύ αλλά το κάνω καλοπροαίρετα γιατί δεν μπορώ να βλέπω τον γιαλό να αρμενίζει στραβά. Θα πω όμως και τα καλά. Και ένα από αυτά είναι  και η δουλειά που κάνουν στον Ταρλά οι 2-3 υπάλληλοι που έχουν αναλάβει την καθαριότητα, το χορτάρι και την λειτουργία του εν γένει χώρου. Το Στάδιο Μυτιλήνης είναι από τα καλύτερα αυτή την στιγμή από όλες τις απόψεις και αυτό είναι επίτευγμα των ανθρώπων που το «φροντίζουν» καθημερινά. Ε άμα βάλετε και ίντερνετ να χουμε να δουλέψουμε κιόλας, θα πάψω την γκρίνια εντελώς.

+ Γιωργάκη, είσαι καλό παιδί. Αλλά έχεις φάει το παραμύθι. Απόλαυσε τώρα τον αγώνα αύριο από κοντά  και θα τα ξανά πούμε.  




+ Ο Καρασάββας είναι ο μόνος ίσως αυτή την στιγμή (μαζί με τον Γκρούεζα, τον νεροκουβαλητή του ντε) που πιστεύει πως θα γίνει το κολυμβητήριο στα Θέρμα. Επειδή είναι αγνός και από τους λίγους αντιδημάρχους που έχουν παράξει έργο και δεν τον συγκαταλέγω στην κατηγορία των Μαυρογιαλούρων,  ίσως να ξέρει κάτι περισσότερο γιατί έχει «τρέξει» το θέμα εκείνος. Γνώμη πάντως θα αρχίσω να αλλάζω μόνο όταν δω την χρηματοδότηση.

+ Και επειδή αναφέρθηκα σε αντιδημάρχους,  με πληροφόρησαν πως η μελέτη για το γήπεδο της Άγρας είναι έτοιμη και θέλει μόνο επικαιροποίηση.  Και το χει πάρει προσωπικά ο Ταμβακέλλης για να το κάνει. Ας το κάνει να τελειώνουμε γιατί δεν θα ησυχάσει…

+  Ο τάπητας για τον Μεσότοπο ήρθε. Αλλά είναι ακόμα στις αποθήκες. Δεν τον παραδίδουν στο γήπεδο. Όχι τίποτα, αλλά επειδή σήμερα παίζει πολύ το σπάσιμο του Δήμου, μην  τον πάνε τον τάπητα σε καμιά Παναγιούδα, ή σε καμιά Θερμή. Εκεί που θα ξανά κατεβούν δηλαδή. Τρυγώνη ακούς?

+ Αυτά για σήμερα δεν έχετε παράπονο. Πάω μέσα. Έχω να παρηγορήσω και τον Μποτία που κλαίει δυο μέρες τώρα. Αύριο θα κλαίνε 70.000 αλλά είναι άλλη ιστορία αυτή…


Κάθε Τρίτη η Μαϊμού που αγαπήσατε, η Μαϊμού που αποκαλύπτει πολλά… θα εμφανίζεται στην οθόνη σας…… Μια αποκλειστική συνεργασία του LesvosPost…

Για όσους θέλετε να μας στείλετε τις «μπανάνες» σας, τα παράπονα σας και τις ενστάσεις σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο tsitos76@yahoo.gr.