Μ. Καπιωτας: «Δημιουργήθηκε θόρυβος για την Τσικνοπέμπτη στα Γυμνάσια και Λύκεια της Λέσβου…. καλές Απόκριες και καλή Σαρακοστή»

Απάντηση με «ειρωνική» διάθεση απο τον Δ/ντής της Δ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου Μιχαήλ Ε. Καπιωτά για την Τσικνοπέμπτη στα σχολεία της Δ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή όλο το θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το περιεχόμενο του υπηρεσιακού ηλεκτρονικού μηνύματος που αποστείλαμε στις Σχολικές Μονάδες αρμοδιότητάς μας τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 για την υπενθύμιση του αυτονόητου, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε ότι η εν λόγω ενέργεια πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της Υπηρεσίας μας, σύμφωνα με το ΦΕΚ 1340/2002, κεφάλαιο Γ’, «καθήκοντα και αρμοδιότητες Δ/ντών Εκπ/σης», άρθρο 14, «έργο των Δ/ντών Εκπ/σης», «…παρέχουν οδηγίες στους Δ/ντές των Σχολικών Μονάδων σχετικά με τη διοίκηση και λειτουργία των Σχολείων..».

Χαιρόμαστε διότι διαπιστώνουμε ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων από πολλούς εμπλεκόμενους με το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μηνύματός μας: «…παρακαλείσθε όπως αποφύγετε ενέργειες και εκδηλώσεις που δε συνάδουν με την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων αρμοδιότητάς μας».

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς/κηδεμόνες, δημοσιογράφους και σε όλο τον κόσμο καλές Απόκριες και καλή Σαρακοστή με υγεία και δύναμη.            

Ο Δ/ντής της Δ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου

Μιχαήλ Ε. Καπιωτάς
Φυσικός

Περιβ. Χαρτογράφος, MSc