Παραιτήθηκε ο Φωκίων-Γεώργιος Θεοδώρου από Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Γαληνου

Με επιστολή του στα ΜΜΕ ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεοδώρου Φωκίων-Γεώργιος κάνει γνωστό πως παραιτήθηκε.


Ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεοδώρου Φωκίων-Γεώργιος είχε εκλέγει στην Εκλογική περιφέρεια Αγίας Παρασκευής

Αναλυτικά:

Αγαπητοί κύριοι,

Με λύπη, αλλά και με αίσθημα ευθύνης υπέβαλα την προηγούμενη εβδομάδα την παραίτησή μου από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Λέσβου. Από την ημέρα της εκλογής μου στην δημοτική αρχή και την συμμετοχή μου στην ΔΕΔΑΠΑΛ, στην ΑΔΕΛ, στον τουρισμό και στην Δημοτική ενότητα Αγίας Παρασκευής, στην οποία ήμουν εντεταλμένος σύμβουλος, προσπάθησα πάντα με συνέπεια και ζήλο να συνεισφέρω στην δημιουργία νέων πολιτικών ανάπτυξης και αξιοποίησης του πλούτου του νησιού μας, μακριά από μικροπολιτικές και συμφέροντα. Δυστυχώς, λόγοι προσωπικοί και επαγγελματικοί δεν μου επιτρέπουν πλέον να συνεχίσω το έργο μου από την θέση αυτή.

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και σε όλους τους συναδέλφους συμβούλους όλων των παρατάξεων, με τους οποίους συνεργάστηκα αρμονικά.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα τοπικά συμβούλια και τους εργαζομένους της Αγίας Παρασκευής και της γενέτειράς μου Νάπης, οι οποίοι εργάζονται αδιάκοπα για όλα τα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της περιοχής αυτής.

Ξεχωριστά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Λέσβου που με τίμησαν με την ψήφο τους και με στήριξαν στην σημαντική θέση αυτή της τοπικής αυτοδιοίκησης. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να συνδράμω όπως μπορώ, στο νησί αυτό που ζω, εργάζομαι και τόσο αγαπώ.

Με Εκτίμηση,

Φωκίων-Γεώργιος Θεοδώρου