Μυτιλήνη: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό 48χρονου- 21χρονος με νοικιασμένο Ε.Δ.Χ και χωρίς δίπλωμα οδήγησης τράκαρε με παπάκι 48χρονου

21χρονος αλλοδαπός με νοικιασμένο Ε.Δ.Χ συγκρούστηκε με 48χρονο οδηγό μοτοποδήλατου στην Προκυμαία Μυτιλήνης- Χωρίς δίπλωμα κυκλοφορούσε ο 21χρονος

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε, πρωινές ώρες χθες, επί της οδού Π. Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη, όταν ενοικιαζόμενο Ε.Δ.Χ. όχημα με οδηγό έναν 21χρονο αλλοδαπό συγκρούστηκε με Δ/Κ μοτοποδήλατο που οδηγούσε ένας 48χρονος.

Ο 48χρονος οδηγός του μοτοποδηλάτου στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ανετράπη επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.




Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ κατά τον έλεγχο των εγγράφων κυκλοφορίας διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου δεν διέθετε την προβλεπόμενη άδεια ικανότητας οδήγησης. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις κατά του οδηγού και ιδιοκτήτη του ανωτέρω ενοικιαζόμενου οχήματος.