Διευρύνσεις του Δήμου Λέσβου σχετικά με την "απολογία" 27 δημοτικών υπαλλήλων για το θέμα της ΔΕΔΑΠΑΛ

Διευρύνσεις του Δήμου Λέσβου


Κατόπιν αναδημοσίευσης στην ιστοσελίδα σας, ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκράτης»  της 6ης Φεβρουαρίου 2018, με τίτλο «Σε απολογία 27 δημοτικοί σύμβουλοι», θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Στο εν λόγω δημοσίευμα, αλλά και στον τίτλο της αναδημοσίευσης από μέρους σας που είναι εντελώς άστοχος, υφίστανται αρκετές ανακρίβειες, οι οποίες και θα πρέπει να αποσαφηνιστούν με νέο δημοσίευμα σας για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μην σπιλώνεται αδίκως η τιμή και η υπόληψη των δημοτικών συμβούλων, ήτοι:

Οι 27 δημοτικοί σύμβουλοι δεν κλήθηκαν σε απολογία ενώπιον του κ. Ανακριτή Μυτιλήνης, όπως γράφεται στο ρεπορτάζ, δεδομένου ότι δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον τους για την τέλεση κάποιου ποινικού αδικήματος. Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης και οι δημοτικοί σύμβουλοι θα υποβάλουν τις ανωμοτί εξηγήσεις τους στην κυρία Πταισματοδίκη Μυτιλήνης, εντός της προθεσμίας που τους χορηγήθηκε. 

Σχόλιο LesvosPost.com


Το lesvospost.com οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τους δημοτικούς συμβούλους και τον Δήμαρχο Λέσβου για τον «αλμυρό» τίτλο μας.. Σχετικά με το ρεπορτάζ το οποίο είναι αναδημοσίευση από την εφημερίδα Δημοκράτης δεν θα σχολιάσουμε τίποτα απλώς θα περιμένουμε τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης.