Μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία στα Λουτρά στις 21/02 και προληπτικές αιματολογικές εξετάσεις στις 15/02

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου το απόγευμα, η Επιτροπή μας ξεκίνησε τις κοινωνικές δραστηριότητες του 2018 σε εορταστικό κλίμα. Την βασιλόπιτα που πρόσφερε ο Πρόεδρος της κοινότητας, ευλόγησε και μοίρασε στους καλεσμένους ο Ιερέας Παναγιώτης Χατζηβασιλείου, που συμμετέχει και στηρίζει τις κοινωνικές μας πρωτοβουλίες.

Στην γιορτή συμμετείχαν οι εκπρόσωποι όλων των φορέων των Λουτρών. Η Κοινότητα, ο «Αετός», το «Λιοστάσι», το «Δελφίνι» και ο Σύλλογος Γονέων. Κεράσματα προσέφεραν συγχωριανές, που πάντα στηρίζουν τις εθελοντικές μας προσπάθειες.

Στην συνέχεια συζητήθηκαν οι ενέργειες για την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας της 21ης Φεβρουαρίου 2018, που θα γίνει 4.30 έως 9.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρών.

Προληπτικές αιματολογικές εξετάσεις θα γίνουν την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 4.30 – 6.30 το απόγευμα στο Ιατρείο Λουτρών για τους Εθελοντές που επιθυμούν να αιμοδοτήσουν.

Επιπλέον, ο Σύλλογος Γονέων θα διοργανώσει ενημερωτική συνάντηση για την Εθελοντική Αιμοδοσία.


Μετά τις 2 επιτυχείς Αιμοδοσίες του 2017, προχωρούμε  το 2018 με στόχο να ευαισθητοποιήσουμε περισσότερες συγχωριανές και συγχωριανούς για την αναγκαιότητα προσφοράς Ζωής και Υγείας.