Συνελήφθη 14χρονο κλεφτρόνι στην Μυτιλήνη- 4 κλοπές σε καταστήματα και Ι.Χ μέσα σε 2 ημέρες | Δικογραφία στην 43χρονη μητέρα

Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν στην πόλη της Μυτιλήνης

Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα

Εξιχνιάσθηκαν, την Τρίτη (06-02-2018), μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν στην πόλη της Μυτιλήνης.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός, ηλικίας 14 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.



Ειδικότερα, σύμφωνα τα στοιχεία της έρευνας, ο 14χρονος, βραδινές ώρες της 05/06-02-2018, διέρρηξε δύο (2) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένα (1) σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, συνολικού ύψους -620- ευρώ.
Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο ίδιος δράστης, μπήκε προ εικοσαημέρου σε σχολείο, παραβιάζοντας παράθυρό του και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -25- ευρώ και μία (1) φωτογραφική μηχανή, αξίας -100- ευρώ. 

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.
Δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος μίας 43χρονης ημεδαπής, μητέρας του δράστη, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.