Να γίνει θεσμός- 1ο Trunk Show στην Καλλονή | Συγκίνηση, χειροκρότημα και μοναδικές στιγμές(photo)

Συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει η Καλλονή με εκδηλώσεις και event που γίνονται για πρώτη φορά στην Λέσβο


Μοναδικές στιγμές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής(25.02) στο δημοτικό θέατρο Καλλονής, παρακολουθώντας το 1ο Trunk Show που διοργανώθηκε στη Λέσβο.

Η βραδιά είχε διπλό χαρακτήρα, μιας και συνδυάστηκε η μόδα με τις φιλανθρωπικές ευαισθησίες του κόσμου.

Η διοργάνωση ήταν απο το Dm Creations της Δέσποινας Μηνά και το Postarw.gr του Θεόφιλου Μυζίκα, οι οποίοι ήταν και οι οικοδεσπότες της λαμπερής εκδήλωσης.

Την εκδήλωση υποστήριξε θερμά τόσο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, όσο και η Δ.Ε. Καλλονής.

Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκαν νυφικά απο τους κορυφαίους οίκους μόδας, απο κοπέλες που πραγματικά έλαμπαν. Φυσικά σε αυτό βοήθησαν και οι επαγγελματίες της Καλλονής οι οποίοι προσέφεραν για την εκδήλωση δωρεάν βαψίματα και χτενίσματα.

Μετά την ολοκλήρωση της πασαρέλας, ακολούθησε το ευαίσθητο κομμάτι της βραδιάς, αφού ανέβηκαν στη σκηνή οι 2 εκπρόσωποι του Make A Wish-Κάνε μια ευχή Ελλάδος- μιλώντας για το έργο και την προσπάθεια τους.

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκε η 10χρονη Μαρία απο την Μυτιλήνη, στην αγκαλιά του προσκεκλημένου Γιώργου Μανίκα, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Η ¨πριγκίπισσα" Μαρία είχε πραγματοποιήσει πριν απο μερικούς μήνες την δική της ευχή, σχεδιάζοντας ρούχα για τις αγαπημένες της Νεράιδες μέσω του Make A wish, ξεπερνώντας παράλληλα και το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπιζε.

Στη συνέχεια, όλος ο κόσμος ο οποίος είχε κατακλύσει το δημοτικό θέατρο  Καλλονής, πραγματοποίησε αγορές απο το φουαγιέ του θεάτρου απο καταστήματα που είχαν στήσει τους πάγκους τους εκεί, και διέθεσαν προϊόντα με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν στον ιερό αυτό σκοπό.

Πραγματικά μια πρωτοβουλία αξιέπαινη και άξια επανάληψης και του χρόνου! Συγχαρητήρια σε όλους!

Σχόλιο LesvosPost.com

Ο νεαρός δημοσιογράφος Θεόφιλος Μυζικας ένα άτομο δραστήριο που στηρίζει τον τόπο του, συνεχίζει να προσφέρει στην Καλλονή στιγμές χαλάρωσης και ξεγνασιας μέσα από τα διάφορα event που πραγματοποιεί μέσω του kalloninews και του postarw.


Μόνο μπράβο λοιπόν αξίζουν σε όλους εκεί στην Καλλονή και ιδιαίτερα στο Θεόφιλο που μόνος παλεύει με τα θηρία εκεί στην περιοχή του….