Διοικήτρια νοσοκομείου Μυτιλήνης Α. Ζερβου «Διατάχθηκε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το γλεντι στα επείγοντα» (VIDS)

Ανακοίνωση για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το γλεντι στα επείγοντα του νοσοκομείου Μυτιλήνης εξέδωσε η διοικήτρια του νοσοκομείου Μυτιλήνης Αννα Ζερβου.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου Μυτιλήνης μιλώντας το πρωί στον ALPHA δήλωσε ότι δεν έχει διαταχθεί ακόμα ΕΔΕ παρά μόνο μια προκαταρκτική έρευνα η οποία με τα στοιχειά που θα προκύψουν θα δει αν θα διαταχθεί ΕΔΕ η όχι.

Η κ Ζερβου είπε ότι το γλεντακι (έτσι το αποκάλεσε) ήταν ένα ατυχές γεγονός σε λάθος μέρος.



Η κ. Ζερβου συνέχισε λέγοντας ότι οι εργαζόμενοι ειδικά των ΤΕΠ περνάνε δύσκολες ημέρες καθημερινά και ειδικά με την έκταση του προσφυγικού.

Κλείνοντας είπε ότι ακόμα δεν έχει μιλήσει με κανέναν εργαζόμενο που ήταν παρών στο περιστατικό.

Η ανακοίνωση της κας Ζερβου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με τα διαλαμβανόμενα δημοσιεύματος τοπικής εφημερίδας την Τρίτη 16/1/2018 για περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου σας γνωρίζουμε ότι αυθημερόν με την γνωστοποίησή του διατάχθηκε στα πλαίσια αρμοδιότητας μας, διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση θα ακολουθηθεί με διαφάνεια η προβλεπόμενη διαδικασία.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

ΖΕΡΒΟΥ ΑΝΝΑ

Η διοικήτρια του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, κυρία Ζερβού στον ALPHA


Το χθεσινό βίντεο της εκπομπής LiveNews του "Ε"