Παρουσίαση Ημερίδας «The Tourism of Tomorrow» project για λογαριασμό του Φορέα Τουρισμού Μολύβου

Παρουσίαση Ημερίδας «The Tourism of Tomorrow» project για λογαριασμό του Φορέα Τουρισμού Μολύβου

   
Η πρώτη παρουσίαση στην Θεσσαλονίκη από το ACT σε ημερίδα που διοργανώνει,  του project για λογαριασμό του Φορέα Τουρισμού Μολύβου που αφορά την επικοινωνιακή στρατηγική ανάκαμψη της τουριστικής ανάπτυξης της Λέσβου μετά την προσφυγική κρίση.

Το επόμενο διάστημα από την ομάδα του ACT θα ακολουθήσει ανοιχτή παρουσίαση στην Λέσβο.
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου διοργάνωσης της Ημερίδας από το ACT:

Το πρόγραμμα Τουρισμού και Φιλοξενίας του ACT (American College of Thessaloniki), μέλους του Κολλεγίου Ανατόλια, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «The Tourism of Tomorrow» την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Συνδέοντας τον ακαδημαϊκό χώρο με την αγορά και τους επαγγελματίες του κλάδου, η ημερίδα του ACT θα επιχειρήσει να αποκωδικοποιήσει τα χαρακτηριστικά που θα έχει ο τουρισμός στο μέλλον. Οι ομιλητές από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες θα παρουσιάσουν τις παγκόσμιες τάσεις που διαφαίνονται, τις καλές πρακτικές, τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα που οδηγούν τις εξελίξεις στον τουριστικό τομέα, σημαντικές επενδύσεις που γίνονται από ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες, όπως και τις μελέτες που έχει διεξάγει το ACT: To Lesvos: After all, it's still the Aegean (αφορά την επικοινωνιακή στρατηγική ανάκαμψη της τουριστικής ανάπτυξης της Λέσβου μετά την προσφυγική κρίση) και την πρόσφατη μεγάλη έρευνα για την αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών και των υπηρεσιών της Ρόδου.

Κεντρικοί ομιλητές είναι οι: Γιώργος Αλεξάκης, αναπληρωτής καθηγητής του πανεπιστημίου Florida Gulf Coast, School of Resort & Hospitality Management (ΗΠΑ), Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου, Principal, Deloitte Central Mediterranean (Ελλάδα), Gabriele Secol, Senior Manager, Deloitte Central Mediterranean (Ιταλία), Αντώνης Αβδελάς, Chief Sales & Marketing Officer, Sani Resort & Ikos Resorts, Νίκος Χάτζος, Director of International Hotel Development Europe (Ελλάδα & Κύπρος), Marriott International, Πάνος Αλμυράντης, Γενικός Διευθυντής, Daios Cove Luxury Resort & Villas, Τηλέμαχος Μαυράκης, Διευθύνων Σύμβουλος Admine Group. 

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η εταιρία Deloitte, η Sani Resort και η IKOS Resorts. Χορηγός αερομεταφορών είναι η AEGEAN Airlines και υποστηρικτής το ξενοδοχείο Macedonia Palace και η Admine.


Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό. Για τη συμμετοχή απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή στο link http://www.act.edu/tourism-studies-at…/…/tourism-of-tomorrow.