Επισκευές και εργασίες σε σχολεία της Λέσβου από τον Δήμο και την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου (pics)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από τον Δήμο Λέσβου και την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, οι εργασίες συντήρησης και επισκευής στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου των ΕΠΑΛ Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, στην αίθουσα πραγματοποιούνται εργασίες ελαιοχρωματισμού, τοποθέτησης περιμετρικά θέσεων για φιλάθλους και συντήρησης ηλεκτροφωτισμού, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα.



 Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες επισκευής – οι πιο εκτεταμένες από κατασκευής του – στο Γυμνάσιο Λύκειο Ιππείου, στο πλαίσιο των οποίων γίνεται αποκατάσταση αιθουσών, κυλικείου, αίθουσας πληροφορικής, αποκατάσταση ρωγμών, βαφή εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και διευθέτηση επιχρισμάτων.

Τέλος, ολοκληρώθηκαν οι επισκευαστικές εργασίες στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό «Τέρπανδρος Αναστασιάδης», όπου έγινε κατασκευή τοιχίου, διαμόρφωση αύλειου χώρου και παρεμβάσεις στις αίθουσες και έχει δοθεί ήδη σε χρήση.

Ο Δήμος Λέσβου συνεχίζει αδιάκοπα τις παρεμβάσεις του με σκοπό οι σχολικές μονάδες της Λέσβου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της σχολικής κοινότητας.