Προσλήψεις εποχικών εργαζομένων από την Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Λέσβο

Σε 60 νέες προσλήψεις εποχικών εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα προχωρά
η Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Η Διεύθυνση Πωλήσεων της  Coca-Cola Τρία Έψιλον αναζητά  Μarket Developers  για να εργαστούν στην πιο δυναμική ομάδα πωλήσεων!

Με 60 νέες θέσεις εποχικής απασχόλησης, σε 18 περιοχές της Ελλάδας, μεγαλώνει και φέτος η ομάδα πωλήσεων της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Για ακόμη μια χρονιά, η εταιρεία δημιουργεί ευκαιρίες καριέρας αναζητώντας ταλαντούχους ανθρώπους για να ενταχθούν στο δυναμικό της. 



Η  εταιρεία αναζητά ανθρώπους αποφασισμένους που επιθυμούν μια καριέρα στις πωλήσεις με χαρτοφυλάκιο τα πιο iconic brandsπου χαρίζουν καθημερινά χαρά σε εκατομμύρια καταναλωτές. Αφοσίωση, επαγγελματισμός, αυτοπεποίθηση και όρεξη για μάθηση είναι μερικά από τα βασικά συστατικά επιτυχίας.

Μέσα από την εξάμηνη απασχόλησή τους, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στη μεγαλύτερη ομάδα πωλήσεων του κλάδου, με περισσότερα από 500 άτομα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Για την εταιρεία είναι σημαντικό να δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης στους ανθρώπους της καθώς αποτελούν τη δύναμη που την οδηγεί στην επιτυχία. Έτσι, το 2017, και με βάση την απόδοσή τους, πάνω από το 34% των εποχικών εργαζομένων παρέμειναν σε οργανικές θέσεις  της εταιρείας.

Τα άτομα που θα επιλεγούν θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων και να συνεργαστούν με καταξιωμένα στελέχη πωλήσεων της αγοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου εδώ  και να διεκδικήσουν μια #PerfectMatch θέση στην ομάδα.

Οι 60 νέες θέσεις εποχικής απασχόλησης που προσφέρει φέτος η Coca-Cola Τρία Έψιλον, αφορούν τις παρακάτω 18 περιοχέςστην ηπειρωτική χώρα αλλά και στα νησιά:

Αργολίδα
Ζάκυνθος
Ηλεία
Θάσος
Κέρκυρα
Κεφαλονιά
Κρήτη (Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι, Χανιά)
Κυκλάδες
Κως
Λέσβος
Μεσσηνία
Πρέβεζα
Ρόδος
Σάμος 
Σκιάθος
Σκόπελος
Χαλκιδική
Χίος

Η Coca‑Cola Τρία Έψιλον είναι ένας από τους σημαντικότερους εργοδότες της χώρας, με πάνω από 1.500 εργαζόμενους. Δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες καριέρας, στοχεύοντας στην ενσωμάτωση ταλαντούχων επαγγελματιών στο δυναμικό της. Εμπνέει νέους ταλαντούχους επαγγελματίες,  μέσα από τις  δυνατότητες και τα εργαλεία που  προσφέρει, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και περαιτέρω εξέλιξη και σταδιοδρομία τους. Το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας προσφέρει σταθερότητα και εξελίσσεται δυναμικά μέσα από νέα προϊόντα στο χαρτοφυλάκιό της και μέσα από τους ανθρώπους της που μοιράζονται το ίδιο πάθος να ξεχωρίζουν σε ό,τι κάνουν.
  
Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το mega plant Σχηματαρίου και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, οι δικές της μάρκες, όπως οι χυμοί Amita και Frulite και το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, καθώς και τα προϊόντα που διανέμει όπως τα σνακ TSAKIRIS, o καφές Lavazza, τα ενεργειακά ποτά Monster, καθώς και τα αλκοολούχα ποτά των οίκων Edrington, Brown-Forman, Ισιδώρου Αρβανίτου και Gruppo Campari. Οι τοπικές δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας το 54,6% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση και απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com και το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E