Έως την Παρασκευή καταβάλλονται τα προνοιακα επιδόματα του Δήμου Λέσβου

Σε 1.175 ωφελούμενους και  αφορούν στη δόση Νοεμβρίου Δεκεμβρίου

Έως την Παρασκευή ή το αργότερο έως τη Δευτέρα, θα πιστωθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των δικαιούχων των Προνοιακών Επιδομάτων του Δήμου Λέσβου, με τα χρήματα της τελευταίας δόσης του 2017. Συγκεκριμένα, 902.838,13 ευρώ θα διανεμηθούν σε 1.175 ωφελούμενους και  αφορούν στη δόση Νοεμβρίου Δεκεμβρίου.

Ήδη ο Δήμος Λέσβου και η αρμόδια Οικονομική Υπηρεσία έχουν ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, έχουν υπογραφεί τα εντάλματα, ενώ όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Π. Τσουπής, τα χρήματα έχουν μεταφερθεί στο σχετικό λογαριασμό του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.



«Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει ο δήμος μας, ώστε τα χρήματα αυτά να αποδίδονται το συντομότερο δυνατόν στους δικαιούχους που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, φροντίσαμε για την επίσπευση των διαδικασιών. Παρά το γεγονός ότι είμαστε στις αρχές του χρόνου και οι υπηρεσίες του δήμου ακόμη δεν έχουν κλείσει τις εκκρεμότητες του '17, εντούτοις προσπαθήσαμε να πράξουμε τα δέοντα, ώστε να πιστωθούν τα χρήματα άμεσα.

Το αργότερο έως τη Δευτέρα, μπορεί, όμως και την Παρασκευή, τα χρήματα θα είναι στους λογαριασμούς των πολιτών», υπογραμμίζει.

Πηγή Εφημερίδα Δημοκράτης