Σε τεντωμένο σχοινί ο Αιολικός.....

Καζάνι που βράζει θυμίζει τις τελευταίες ώρες ο Αιολικός

Καζάνι που βράζει θυμίζει τις τελευταίες ώρες ο Αιολικός, καθώς τα οικονομικά προβλήματα φαίνεται να επέστρεψαν και να έχουν προκαλέσει καταστάσεις, που αν μη τι άλλο θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια την ύπαρξη της ομάδας. Και αυτό καθώς οι ποδοσφαιριστές απείχαν την Δευτέρα από την προπόνηση, διαμαρτυρόμενοι για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στις πληρωμές τους.

Τι και αν ο Σταύρος Γρυπιώτης τους υποσχέθηκε βάζοντας σε όλους έναντι των οφειλών πως την επόμενη εβδομάδα θα τακτοποιηθούν; Οι παίκτες ήταν ανένδοτοι και δεν προπονήθηκαν, παραμονές μάλιστα του τελικού Κυπέλλου με τον Ατρόμητο σήμερα στον Ταρλά. Η κίνηση αυτή ενόχλησε στο έπακρο τον Σταύρο Γρυπιώτη, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, με τον Πρόεδρο του Αιολικού να θέτει την παραίτησή του πλέον στην διάθεση του συμβουλίου, συγκαλώντας παράλληλα έκτακτη γενική συνέλευση.



Χτες το βράδυ επρόκειτο να γίνει μια συνάντηση μεταξύ παικτών και Γρυπιώτη για να λυθεί το θέμα, σε διαφορετική περίπτωση όλα είναι πιθανά με τον Αιολικό να βαδίζει πια σε τεντωμένο σχοινί.

Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ/ Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ