Κυριακή 21/0: Στην Σαντορίνη ο Διαγόρας με Πανθηραϊκό- Στον ΤΑΡΛΑ ο Αιολικός με Χαλκίδα | Μονό νίκη θέλουν και οι δυο ομάδες για την 13η αγωνιστική

Μονό νίκη θέλουν και οι δυο ομάδες για την 13η αγωνιστική της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ


Για αποτέλεσμα στην Σαντορίνη ο Διαγόρας

Το θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει πάνω από την διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού και θα αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες παραμονής του, θα ψάξει την Κυριακή το μεσημέρι στην Σαντορίνη ο Διαγόρας.  Απέναντί του ο Πανθηραϊκός που «καίγεται» για βαθμούς, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία και βλέπει το ματς ως τελικό επιβίωσης.

Ο Στέλιος Μουντανάρης μπορεί να υπολογίζει και στον νεοφερμένο Χριστόφ και θα επιδιώξει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, κάτι που έχει να κάνει αρκετό διάστημα η ομάδα. Η αποστολή αναχωρεί σήμερα ακτοπλοικώς για Πειραιά, αύριο Σάββατο θα ταξιδέψει για Σαντορίνη και η επιστροφή θα γίνει αεροπορικώς αμέσως μετά το παιχνίδι μέσω Αθηνών.
Μονόδρομος η νίκη με Χαλκίδα για Αιολικό

Μονόδρομος η νίκη με Χαλκίδα για Αιολικό

Ενισχυμένος και με καλή ψυχολογία, αλλά με άγχος που σίγουρα υπάρχει όσο η ομάδα χρειάζεται νίκες, ο Αιολικός θα υποδεχτεί την Κυριακή, στις 15.00, στο Στάδιο Μυτιλήνης, την Χαλκίδα, για την 13η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο καθώς οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 3η θέση με 18 βαθμούς και μέχρι πρότινος φάνταζαν ως διεκδικητές του τίτλου, παραμένουν ωστόσο μια πολύ δυνατή ομάδα.

Ο Αιολικός έχοντας ενισχυθεί και με την προσθήκη πλέον του Κόπελα που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός, δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Και αυτό γιατί εκτός από το ότι απέχει μόλις έναν βαθμό από την ζώνη, ακολουθεί το ρεπό του και αν δεν κερδίσει μεθαύριο, θα μείνει ακόμη πιο πίσω την επόμενη αγωνιστική και έστω και ψυχολογικά θα έχει να ανέβει ένα βουνό στην συνέχεια. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με εξαίρεση τον Παπαδόπουλο που τέθηκε εκτός λόγω σοβαρού τραυματισμού και χάνει όλη την υπόλοιπη σεζόν, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μιχαλάκης.

Γ’ Εθνική – 7ος όμιλος

Κυριακή 21 Ιανουαρίου

Πανθηραϊκός – Διαγόρας (13.00)
Αιολικός – Χαλκίδα
Αήττητος – Θύελλα Ραφήνας
Τριγλία – Ερμιονίδα
Ταμυναϊκός – Ερμής Κιβερίου

Οι διαιτητές

7ος όμιλος

Πανθηραϊκός-Διαγόρας Αγίας Παρασκευής
Διαιτητής: Ιωαννίδης Πειραιά)
Βοηθοί: Κορώνας (Πειραιά), Χαντζίκος (Δυτικής Αττικής)
Ταμυναϊκός-Ερμής Κιβερίου
Διαιτητής: Ευθυμίου Αθηνών)
Βοηθοί: Λυμπερόπουλος (Αθηνών), Λύρης (Λέσβου)
Αήττητος Σπάτων-Θύελλα Ραφήνας
Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)
Βοηθοί: Μητάρης, Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής)
Αιολικός-Χαλκίδα
Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)
Βοηθοί: Αραβίδης, Νικολάου (Αθηνών)
Τριγλία Ραφήνας-Ερμιονίδα
Διαιτητής: Μπαλαχούτης (Πειραιά)
Βοηθοί: Κεφαλιάκος Κωνσταντίνος, Φαγκριδάς (Πειραιά)


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ | Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ