Θετικά νέα για το Αναγνωστήριο Αγιάσου- Εργασίες αποκατάστασης της στέγης μέσα στο 2018 (vid)

Ένα αμυδρό φως άρχισε να αχνοφέγγει στο βάθος του ως τώρα θεοσκότεινου τούνελ


Ένα αμυδρό φως άρχισε να αχνοφέγγει στο βάθος του ως τώρα θεοσκότεινου τούνελ, που οδηγεί στην εξασφάλιση χρηματοδότησης για την ανακατασκευή του θεάτρου του Αναγνωστηρίου μας, μετά τη δήλωση του Γ.Γ.ΑΙ.Ν.Π. Γιάννη Γιαννέλλη ότι μέσα στο 2018 θα αρχίσουν τα έργα αποκατάστασης της στέγης από τη  Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής!

Μέλη του Δ.Σ του Αναγνωστηρίου Αγιάσου μαζί με το τμήμα των Σαντουριών βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, 25 Ιανουαρίου 2018, στην κοπή της πίτας της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, που έγινε παρουσία του υφυπουργού Ναυτιλίας κ.  Νεκτάριου Σαντορινιού, του Γ. Γραμματέα κ. Γιάννη Γιαννέλλη, πολλών επισήμων και των εργαζομένων.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Κλεάνθης Κορομηλάς και ο Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Σκορδάς συναντήθηκαν με τους κ.κ. Σαντορινιό και Γιαννέλλη και είχαν συζήτηση για το θέμα της στέγης του Αναγνωστηρίου. Στη συνέχεια έγινε η  εκδήλωση  της κοπής της πίτας, η οποία πλαισιώθηκε μουσικά από τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου. Έπαιξαν η Σοφία Σκορδά, ο Στέλιος Σκορδάς, ο Μιλτιάδης Λαλάς, ο Στράτος Κουρβανιός, ο Βασίλης Αμπουλός (κρουστά) και ο δάσκαλος Κώστας Ζαφειρίου..,

Ο Γιάννης Γιαννέλλης στην ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Αναγνωστήριο και ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2018 θα αρχίσουν τα έργα αποκατάστασης της στέγης από τη  Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.