Ενημέρωση διασύνδεσης Kucukuyu – Πετρα Λέσβου

Ενημέρωση διασύνδεσης Kucukuyu – Πετρα Λέσβου


Η δυναμική παρουσίαση της Dentur Avrasya Group και του ταξιδιωτικού γραφείου Lesvorama στην τουριστική έκθεση της Σμύρνης στις 7-10/12, με σκοπό την προβολή της σύνδεσης του λιμανιού της Πέτρας με τα Τουρκικά παράλια στο Küçukkuyu της επαρχίας Canakkale, επισφραγίζει τις συντονισμένες προσπάθειες των τελευταίων ετών. 

Την τελευταία περίοδο πριν και κατά την διάρκεια της τουριστικής έκθεσης, οργανώθηκαν πολλές συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, επιμελητήρια και φορείς και το ενδιαφέρον από τις δύο πλευρές ήταν και είναι μεγάλο. 

Αυτή η προσπάθεια και η παρουσίαση θα συνεχιστεί στον επόμενο μήνα με μια πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση της καινούργιας σύνδεσης στην τουριστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης στις 25-28/01/18, σε ένα πολύ μεγάλο κοινό της Πόλης. 

Ευελπιστώντας στη συνεργασία των τοπικών κοινοτήτων και γνωρίζοντας ότι τα οφέλη για τις δυο περιοχές θα είναι μεγάλα, είμαστε βέβαιοι ότι η νέα ζεύξη θα στεφθεί με μεγάλη επιτυχία. 

Ευχαριστούμε τον Δήμο Λέσβου, τον αντιδήμαρχο Πέτρας – Μήθυμνας – Καλλονής κ. Βέρο Ταξιάρχη και τους τοπικούς φορείς για την στήριξη τους και επίσης τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου που σ΄ αυτήν την προσπάθεια είναι από την αρχή αρωγός και συνεργάτης μας.

Με εκτίμηση

Βάγια Τζισλάκη & Βαγγέλης Γίγκερης