Στην Λέσβο ο παγκόσμιος πρωταθλητής Bodybilding Γ. Μαγκος- Στο Μανταμαδο ο γάμος του με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Β. Γκασιαμη (pics)

Στο νησί μας έφτασε χτες για προσκύνημα στον Ταξιάρχη Μανταμαδου ο παγκόσμιος πρωταθλητής Bodybilding Γιαννης Μαγκος.

Στο νησί μας έφτασε χτες για προσκύνημα στον Ταξιάρχη Μανταμαδου  ο παγκόσμιος πρωταθλητής Bodybilding Γιαννης Μαγκος μαζί με την μέλλουσα γυναίκα του και παγκόσμια πρωταθλήτρια Bodybilding Βούλα Γκασιαμη.

Το ζευγάρι προσκύνησε στον Ταξιάρχη Μανταμαδου και μάλιστα όρισαν ημερομηνία γάμου στην μόνη του Ταξιάρχη Μανταμαδου για τις 10 Φεβρουαρίου 2018.

Τους ευχόμαστε η ώρα η καλή.

Ο Γιάννης Μάγκος είναι Καλυμνιακής καταγωγής και γεννήθηκε στη Ρόδο, όπου παντρεύτηκε και εργαζόταν ο πατέρας τουΠαντελής, ο μικρότερος από τα 7 παιδιά της οικογένειας του Γιάννη και της Σταματίας Μάγκου.



Ο Γιάννης Μάγκος ξεκίνησε τα βάρη το 1999, μέχρι τότε ασχολείτο αγωνιστικά με πυγμαχία και kick boxing.

Πάντα θαύμαζε τα μυώδη σώματα και αυτό του έδωσε κίνητρο για να ασχοληθεί σοβαρά με το σιδερένιο άθλημα.

Να αναφέρουμε πως εκείνη την εποχή ήταν πολύ αδύνατος με μόλις 71kg και ύψος 185cm!

Ο Γιάννης έκανε την πρώτη του αγωνιστική εμφάνιση στο Mr. Hellas 2004 κερδίζοντας την πρώτη θέση στην υψηλή κατηγορία και στον γενικό τίτλο.

Στα επόμενα χρόνια θα ακολουθήσει μια ανοδική πορεία με πολλούς τίτλους!

Ανάμεσα σε 300 συμμετοχές από 20 κράτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Wabba στο όμορφο Ναύπλιο, ο Γιάννης ξεχώρισε.. και αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά νικητής!

Ο Γιάννης Μάγκος σε μία εξαιρετική κατάσταση και πάντα με το χαμόγελο ήταν ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ WABBA ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤAΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014.