Χριστουγεννιάτικο «Κομβόι Αγάπης» για τα παιδιά οικογενειών της Λέσβου με δυσκολίες Διαβίωσης από το Παράρτημα Λέσβου της Ε.Ο.Δ

Για 17η συνεχόμενη χρονιά, το Παράρτημα Λέσβου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης διοργανώνει το «Κομβόι Αγάπης» για τις Λεσβιακές οικογένειες με παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες διαβίωσης.


Έτσι και φέτος θα προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα ακόμα ανθρώπινο λιθαράκι σε αυτά τα δύσκολα Χριστούγεννα που έρχονται για αυτά τα παιδιά.

Για να επιτευχθεί ο στόχος μας αυτός και λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων.

Ο καθένας από εμάς μπορεί να βοηθήσει απλά προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, να τα φέρει στα γραφεία της ομάδας μας ή να επικοινωνήσει με κάποιον από τους εθελοντές μας.

Αφού συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα είδη, εμείς στη συνέχεια θα τα συσκευάσουμε και θα τα στείλουμε στις οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Θα πρέπει να σας αναφέρουμε ότι η επιλογή των οικογενειών αυτών γίνετε έπειτα από διασταύρωση στοιχείων ότι πληρούν τα κριτήρια και βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.
Τα απαραίτητα που θα απαρτίσουν  το κάθε «δέμα» σε κάθε οικογένεια ανάλογα με τον αριθμό των μελών της από όλους εμάς με αγάπη είναι:

Είδη πρώτης ανάγκης προς συγκέντρωση:
Γάλα
Λάδι
Ζυμαρικά
Ζάχαρη
Ρύζι
Κονσερβοποιημένα τρόφιμα
Αλάτι
Σάλτσες ντομάτας
Όσπρια
Αλεύρι
Είδη Πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί)
Είδη Βρεφικής Φροντίδας (μπιμπερό, βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα)
Παιχνίδια καινούρια ή σε πολύ καλή κατάσταση όπως παζλ, κούκλες, λούτρινα κτλ.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία: στα τηλέφωνα: 2251021405 - 6982873020, Αναστασία Δεληγιάννη (Συντονίστρια Μυτιλήνης) 6947734414, Χαράλαμπος Τζανετέας (Συντονιστής Βορείου Τομέα) 6985646662, Ελευθερία Σαβαδέλλη (Συντονίστρια Νότιου Τομέα) 6970954738, καθώς και στο e-mail: hrtlhelp@hrt.org.gr

Θα μας βρείτε στα γραφεία μας Κουντουριώτου 1 στο υπόγειο της Περιφέρειας κάθε απόγευμα 18:00 – 21:00 από την Δευτέρα 18/12 έως και την Κυριακή 24/12.

Μην μένεις Θεατής!!!
Βοήθησε μας για να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΣΒΟΥ